LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Christer Sjögren har ingen talan – sanningen om Vikingarna kommer fram

13 feb, 2024 
christer sjögren
Ovissheten kring Vikingarnas framtid är ett faktum och ingen har egentligen så mycket att säga till om.
Inte ens ledsångaren Christer Sjögren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”Brand logo
Christer Sjögren om tuffa tiden med hustrun: ”Vi hade en kris”

I samband med denna nyhet så började det också komma spekulationer om att Vikingarna eventuellt lägger av helt. Men så verkar inte vara fallet, detta berättar Vikingarnas egna Anders Engberg för Hänt.

– Ja det är väl o-uttalat. Men man kan väl säga att det är en stor apparat att dra igång varje gång som det är konsert eller jobb då. Så det klart att någonstans så finns det ju ett slut på det.

– Men jag vet inte riktigt, det är inte jag som håller i de trådarna. Jag vet bara att det här året är det ju ett antal jobb va, men sedan vet jag inte hur det blir nästa år. Så det blir som det blir, jag är tacksam att få åka med på det som är.

Annons

Okända mannen som bestämmer i Vikingarna

Med andra ord så kan det mycket väl bli som så att Vikingarna kör även nästa år. Men det är åtminstone spikat att det här blir det absolut sista året som vi kommer få se grabbarna på dansbandsscenen i Malung.

– Man får vara tacksam för de åren som varit tycker jag, säger Anders Engberg till Hänt.

Men vem är det egentligen som bestämmer när den här sagan ska ta slut? Frontsångaren Christer Sjögren har ju haft en betydande roll under alla dessa år, så då kanske många tror att det är han som bestämmer. Men så är det faktiskt inte riktigt.

Får Christer bestämma någonting?

– Nej nej. Det är en kille som heter Jörgen Arnemar, det är ju han som är pappa till hela grejen då egentligen va. Så det är väl hans ord som väger väldigt tungt då naturligtvis, förklarar Anders för Hänt.

Får ni ingen talan då?

– Nej, eller ja självklart. Det är ju ett teamwork, men det är väl jävligt bra att ha en vettig och rutinerad chef kan man väl kalla honom. Det tycker jag är kanon, han är en otroligt vettig man också, så det är bara plus plus!

Anders Engberg om lyckan över att vara morfar

Anders Engberg har tidigare varit gift med Lotta Engberg och tillsammans har de döttrarna Amanda och Malin ihop, som båda har fått tre barn vardera. Anders är alltså morfar till hela sex barnbarn!

– Jag har ingenting att klaga på. Det är alldeles utmärkt. Vi träffas ganska ofta, det är jättekul, säger Anders till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Privat

Annons