ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Stenbäck avslöjar: Bachelor-Sebastian återvänder till programmet

19 sep, 2022 
Inspelningar och förberedelser inför årets Bachelor och Bachelorette är i full gång.
När Hänt pratar med programledaren Malin avslöjar hon något häpnande.
Fjolårets Bachelor återvänder!
Annons
Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planernaBrand logo
Bachelor-Sebastian och Ida firar ett år – avslöjar lyxiga planerna

Förra årets säsong av Bachelor blev en riktig succé. Det var dessutom första gången på många år som Sverige sände Bachelorette, där Julia Franzén, 31, var den som sökte kärleken bland ett gäng killar.

Visserligen delade hon ut sin sista ros, men valde sedan den andra killen det stod mellan. Men inte heller det kom att hålla. Nu är hon och Bingo Rimér, 46, återigen ett par, och de ser ut att vara otroligt förälskade.

Även Bachelorette kom att gå hem hos tittarna och nu är det klart att programmet kommer tillbaka med ytterligare en säsong. Årets Bachelorette heter Olivia Birgersson, du kan läsa allt om henne här!

Malin Stenbäck om att spela in Bachelorette

Det är den folkkära Malin Stenbäck, 35, som programleder det populära programmet även denna säsong. Och i fjol var det första gången de vände på steken och hon istället fick möta ett helt gäng killar som sökte efter kärleken. Något hon beskriver som speciellt när hon pratar med Hänt.

Annons

– Jag är ju så vad vid att kliva in i ett rum fullt med tjejer, så jag minns på första minglet vi hade att jag klev in i ett rum fullt med långa män, att jag fick sån jäkla puls. Men det var väldigt härligt!

Och sanningen är den att inspelningarna är i full gång! Malin och hennes man Petter Molund arbetar tillsammans i produktionen och med sig har de deras son Elias. Vi ser så fram emot kommande säsong!

Förra årets Bachelor återvänder till programmet

I fjolårets säsong var det inga mindre än Sebastian Martinsson och Simon Lindström som sökte kärleken. Och ett av paren höll och kärleken sprudlar fortfarande – nämligen Sebastian och sin kärlek Ida Nordfors som fick Sebastians sista ros.

Men nu kan Malin avslöja för Hänt att vår före detta Bachelor kommer att återvända till höstens säsong. De som hade ett extra öga för Sebastian kommer jubla av glädje.

– Vi kommer att få se lite av Sebastian och Ida även i nya säsongen, avslöjar Malin.

Det ser vi ju minst sagt fram emot!

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons