Carter, 8, hamnade på sjukhus – efter kompisarnas fruktansvärda spratt

02 jun, 2022 
https://image.hant.se/IMG_1496.jpeg.jpg?imageId=7520966&x=0&y=9.9009900990099&cropw=100&croph=69.306930693069&width=1318&height=1318
Gustav Motte
Satte sig på en upprätt penna.
8-åriga Carter hamnade på sjukhus efter att hans klasskamrater spelade ett spratt.
En penna placerades upprätt på pojkens stol när han skulle sätta sig. Nu rasar föräldrarna, skriver People.
Annons
4-åringen håller på att drunkna – fadersinstinkten räddade Xavier
4-åringen håller på att drunkna – fadersinstinkten räddade Xavier

Carter Flores, 8, satte sig på en penna i skolan och tvingades föras till sjukhus för operation. Pojkens klasskamrater hade spelat honom ett spratt som slutade i tragik. Nu rasar föräldrarna.

Skolan: En ”tråkig olycka” – föräldrarna rasar

Åttaåringen, som bor i Kalifornien, i USA och går på skolan Corona Ranch Elementary School. Carter hade ställt sig upp i klassrummet när en lärare ställt en fråga. Då passade hans klasskamrater på att spela honom ett spratt.

När Carter skulle sätta sig på sin stol, placerade en klasskamrat en penna rakt upp på sin ända. Det resulterade i att pojken fick allvarliga skador och tvingades söka vård. Nu rasar pojkens föräldrar.

Carter Flores, 8.

Skolan kallar pen-indiciet för en ”tråkig olycka”. Men Carters föräldrar menar att det istället handlar om mobbing. Dessutom råkade den lilla pojken riktigt illa ut och har behövt flertalet operationer.

Annons

För att samla in pengar till sin åttaårings operation, har föräldrarna startat en insamling på hemsidan GoFundMe. Till lokal press säger föräldrarna:

– Han hade 39-gradig feber och började kräkas. Det var förfärligt, berättar Carters mamma, Madeline Flores.

Fick svåra skador – och blev sjuk

Eftersom Carter blev så illa tilltygad att det fanns en risk att han skulle behöva amputera ett ben. Hittills har pojken sluppit. Och nu har familjen kontaktat en jurist.

– Vi tittar på situationen och försöker räknar ut vad som har hänt, säger advokaten Michael Jeandron.

– Det finns ett problem med att skolan inte tog tillräckligt mycket ansvar. De tillät en situation som denna att ske. Nu har Carter blivit huggen av en annan elev och kämpar med att komma tillbaka frisk, fortsätter advokaten till People.

Corona-Norco Unified School District hävdar fortfarande att detta var en olycka.

Foto: GOFUNDME

Annons
Annons