LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Otäcka bilderna på Magdalena Graaf – berättar om olyckan

05 nov, 2022 
Magdalena Graaf.
Nu har olyckan varit framme för Magdalena Graaf.
På sin Instagram visar hon upp de otäcka bilderna på sina skador.
Ingen rolig syn” skriver hon på bilden.
Annons
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena GraafBrand logo
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

Det har hänt en hel del för Magdalena Graaf, 47, den senaste tiden. I våras delade hon med sig av nyheten att hon skulle sälja sitt kära radhus i Täby och nu har flytten gått.

Huset i Täby låg både henne och hennes barn varmt och hjärtat med den fina omgivningen och den gemensamma poolen som fanns i anslutning till radhuset. Hennes äldsta son Lance Hedman Graaf, 22, och hans flickvän, bodde dessutom hemma hos Magdalena under en tid i somras.

”De bor i lägenhet, de tycker nog bara det är mysigt med frisk luft och pool. Sen kan Lance repa med förstärkare här på högre volym än i Vasastan”, förklarar hon för Hänt.

Annons

Magdalena är mamma till sönerna Lance Hedman Graaf, 22, och Tristan Hedman Graaf, 17, från äktenskapet med Magnus Hedman, 49. Hon har även sönerna Charlie, 10, och Louie, 6, från förhållandet med Filip Larsson, 48.

Därför flyttar Magdalena – egna orden om beslutet

Men nu har flyttlasset gått för Magdalena och hon är i full gång med att fixa de sista detaljerna i lägenheten som ligger i Djursholm. Boytan är mindre än i radhuset men avståndet till barnens skola betydligt kortare – därav flytten.

Annons

– Det är klart att det blir ju trångt. Det blir mycket mindre, som att leva i en båt kan jag tänka mig. Men så är livet, det är det jag har råd med i det här området och där de vill bo. Det är där de är skrivna så då får man anpassa sig, berättade Magdalena för Hänt.

På sina sociala kanaler har hon generöst delat med sig av flytten och den nya lägenheten där både Magdalena och barnen ser ut att trivas!

Magdalena Graaf visar upp de otäcka bilderna

Men nu har olyckan varit framme för Magdalena. Under lördagen visar hon upp bilder på sitt blåslagna ansikte som hon fått efter att hon svimmat och ramlat. Bilderna visar ett svullet, blått öga och ett sprucket ögonbryn.

Blodtrycksfall, svimmade och tog emot mig med pannan” skriver hon på Instagram.

Ingen rolig syn, solglajor och hatt i ett par veckor

Vidare berättar hon om händelsen i ett inlägg.

Fick ett blodtrycksfall när jag steg upp ur sängen imorse. Riktigt otäckt. Har det hänt dig? (Min hjärtmedicin som spökar) Gjorde en ”laila” och slog mig RIKTIGT jäkla illa. Har varit på apoteket och köpt fryspåsar och arnica.

Annons
Magdalena Graafs Instagram-story
Magdalena Graafs Instagram-story
Annons
Magdalena Graafs Instagram-story
Magdalena Graafs Instagram-story
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons