Därför känner du igen Chidiegwu Chidi i Bachelorette 2022

Chidiegwu Chidi medverkar i Bachelorette 2022.

Den 14:e november är det återigen dags för Bachelorette som hade premiär i Sverige förra året för första gången.
En av killarna som medverkar är Chidiegwu Chidi, och kanske känner du igen honom?
Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek
18:01

Efter reklamen: Hanna Bodelsons kärleksjakt i Hungrig på kärlek

(18:01)

Slå på ljud

Bachelorette 2022 drar igång den 14:e november och i år ser vi Bacheloretten Olivia Birgersson, 26, som ska bli uppvaktad av 19 män tills det att en fångar hennes hjärta och därav får den sista rosen.

En av dessa män är Chidiegwu Chidi, 28 som tittarna kommer få se i jakten på kärleken. Kanske känner du igen honom från tidigare?

Det är inte konstigt i och med att han visat sig i rutan flera gånger!

Chidiegwu Chidi har varit med i programmet Hungrig på kärlek

Ett annat unikt dejtingprogram är Hungrig på kärlek som lanserades i början på året av Hänt och Lidl då det är kärlek och matlagning på agendan.

I programmets sex avsnitt möter tittare nöjesprofiler som lyckats på flera plan, men som haft oturen med att inte finna den stora kärleken i livet.

Det var alltså 24 personer som matchades ihop med varandra och de skulle undersöka om vardagslivet och personligheterna matchade bägge parter.

Bland dessa 24 deltagare befann sig, före detta Paradise hotel-deltagaren Hanna Bodelsson, 25, som var fast besluten i vem mannen i hennes liv skulle vara.

Bland kandidaterna som ville leva upp till Hannas förväntningar var Chidiegwu och han ville bjuda henne på rätten Jollof men det var inget för Hanna. Men det är inte Chidiegwu första, och absolut inte sista framträdande i tv, han har nämligen även medverkat i en internationell film.

Chidiegwu Chidi i filmen med Carolina Gynning och Alex Schulman

Filmen Triangle of Sadness hade premiär i början av oktober. I rollerna ser tittarna bland andra Carolina Gynning, 44, Alex Schulman, 46, och även Chidiegwu i en av rollerna som modell.

Chidiegwu spelar alltså en av modellerna i filmen. Men att kliva in i rollen som modell verkar inte ha varit något nytt för honom då han tidigare gjort flera modelljobb och även medverkat i reklamfilmer.

Men nu ser vi som sagt Chidiegwu i dejtingprogrammet Bachelorette på TV4 Play och kanal Sju framöver!

FOTO: Hänt och TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN