LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis svärfar i tårar – visar upp dyra lyxgåvan

26 apr, 2022 
Sofia Sundqvist
Charlotte Perrelli Anders Jensen
Charlotte Perrelli och hennes pojkvän Anders Jensen slår på stort, och överraskar familjemedlemmen med en generös present:

”Glädjen är obetalbar”, berättar schlagerdrottningen.
Annons
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”Brand logo
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

Charlotte Perrelli, 47, och hennes make sedan sju år tillbaka, Anders Jensen, 45, är de båda väldigt framgångsrika inom var och sin bransch.

Förutom att schlagerdrottningen Charlotte har tagit hem vinsten i Melodifestivalen hela två gånger, och vunnit Eurovision Song Contest, har hon en hel uppsjö av album, turnéer och TV-program bakom sig.

Anders Jensen har även han en hel del erfarenhet i ryggen, men inte riktigt inom samma bransch – han jobbar nämligen som affärsman, och har en roll som VD för ett mediaföretag.

Annons

Makarna har en hög levnadsstandard – när de inte är på resande fot över hela världen, bor de i en gigantisk villa på 800 kvadratmeter i Djursholm, och har dessutom ett hus i semesterparadiset Marbella och ett i vinterparadiset Åre.

Vilken dröm! På Charlottes Instagram får vi även följa den ständigt pågående renoveringen av villan i Djursholm – som är minst sagt lyxig!

Charlotte om makens väg till framgång: ”Belånade sig upp över öronen”

Lyxresor, flera hus och dyra renoveringar – paret har det verkligen inte dåligt ställt ekonomiskt. Men vägen till att kunna leva som ekonomiskt oberoende har inte varit en klackspark. I en tidigare intervju till Expressen har Charlotte berättat:

Annons

– Det är inte som att vi har vunnit på lotto eller att någon har testamenterat oss pengar – vi har jobbat oss till där vi sitter i dag. Anders började som springpojke och plockade rutor på ett bilglaslager, för att sedan belåna sig upp över öronen och våga satsa på att starta sitt eget första företag – till att bli ekonomiskt oberoende. Det är klart att det är en chansning, sa Charlotte då till Expressen.

De drivna paret är båda två lika hungriga på framgång, och visst har det belönat sig! Charlotte Perrelli och Anders Jensen ser dessutom till att ta väl hand om och skämma bort sina familjemedlemmar. Nyligen överraskade de Charlottes svärfar, Anders pappa ”Classe” – med en minst sagt generös gåva.

”Bröt ihop i tårar”

Familjen har rest till lyxhuset i Marbella för att tillsammans fira svärfars 70-årsdag med en tre dagar lång fest – och en stor överraskning. På sin blogg berättar Charlotte Perrelli med egna ord:

Annons

”Vi sa att vi har en sista present gömd i trädgården… alla gick ut i mörkret och vi drog upp garageporten!!! Classe bröt i hop och tårarna rann. Glädjen är obetalbar!!!!”

Paret hade alltså köpt en sprillans ny Merceders i 70-årspresent. Wow!

FOTO: TT

Annons