Skarpa varningen till Charlotte Perrelli – efter semesterbilderna

CHARLOTTE PERRELLI

Charlotte Perrelli befinner sig i Barcelona med barnen Alvin och Adrian. Men Barcelona är faktiskt inte en speciellt säker stad, nu kommer följarna med en skarp varning till Charlotte.
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 47, är ofta på resande fot och just nu är det Barcelona som hon styrt skutan till. Tillsammans med maken Anders Jensen, 45, och sönerna Alvin och Adrian har de nu tagit sig ner till den spanska storstaden.

Att Charlotte Perrelli är världsvan och reser mycket är ingen hemlighet. Om hon inte är i fjällstugan i Åre är hon i Spanien, närmare bestämt Marbella där hon också har hus.

Påsken tillbringades i Marbella men nu är det alltså dags att upptäcka Barcelona. Men väl på plats får Charlotte nu några riktiga uppläxningar från sina följare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas ilska efter Charlotte Perrellis bild med hunden Mozart

Charlotte Perrelli är väldigt aktiv på sociala medier och delar gärna med sig av flera bilder per dag från sitt äventyrliga liv. Detta gör att följarna är väldigt engagerade i allt som hon gör. När Charlotte nyligen befann sig i Marbella visade hon upp härliga bilder från "Costa del sol", men det var en bild som följarna reagerade lite extra på.

För ett tag sedan fick Charlotte tillökning i familjen i form av en liten pomeranian vid namn Mozart. Den lilla hunden var givetvis på plats i Marbella under påskfirandet och Charlotte visade då upp hans nya utseende.

"Nyklippt liten kille.;)"., skrev Charlotte och den meningen visade sig väcka starka reaktioner. Det var nämligen många som undrade varför i hela friden som hon väljer att klippa sin hund.

"Den rasen ska inte klippas", förklarade en person då.

Gravida Ciara Zelmerlöws otäcka mardrömmar – nu berättar hon

Följarnas varning till Charlotte efter nya semesterbilden

Och nu kommer följarna med ännu fler tips och råd till Charlotte. Barcelona är nämligen ett av Europas mest populära ställen för ficktjuvar och resebyråer rekommenderar alltid att hålla uppsikt över sina värdesaker.

Stel stämning under dejten i Kärleken flyttar in – Se klippet här

Se klippet här!

Om inte Charlotte redan hade vetskap om detta så har hon definitivt det nu. Nu berättar följarna om riskerna och varnar henne skarpt.

”Bara du håller i väskan. Blev av med min….och ALLT dess innehåll i den stan.”, skriver en person.

”Både jag och min man blev rånade samma dag”, berättar en annan.

”Jag blev också rånad i Barcelona, hade tyvärr hängt handväskan på stolsryggen inne på en restaurang. En man kom in, tog snabbt väskan och sprang ut. Pengar, pass, bankkort m.m. försvann. Det var första kvällen i Barcelona...”, skriver en tredje.

Vi på Hänt håller tummarna för att Charlotte klarar sig ifrån otäcka tjuvar!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!