Perrelli tvingats åka in akut med familjemedlemmen: ”Skakar”

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli var med om en fasansfull upplevelse i närheten av sitt eget hem, och tvingades att åka in akut med familjemedlemmen.

Jag skakar fortfarande”, skriver Charlotte.
0:52

Efter reklamen: Charlotte Perrelli vändning efter makens otrohet: ”Något positivt”

(0:52)

Artisten Charlotte Perrelli, 47, bor i Djursholm i Stockholm tillsammans med sin partner sedan sju år tillbaka Anders Jensen, 45.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har flera bostäder tillsammans. Deras bas är i Stockholm, sen äger de tillsammans även ett hus i semesterparadiset Marbella och ett hus i vinterparadiset Åre.

”Då var det kört”

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har två barn tillsammans, sönerna Adrian och Alvian. Charlotte har även två äldre söner, Angelo och Alessio, tillsammans med exmaken Nicola Perrelli, 53.

Anders har även han barn sedan tidigare, dottern Izabella. Tillsammans består hela bonusfamiljen alltså av fem barn – inte för att glömma familjehunden Mozart, en liten pomeranian.

Perrellis kamp med bonusdottern: ”Jag skulle aldrig”

Charlotte har tidigare berättat för Hälsoliv att det egentligen var en kollega till maken Anders som först skaffade hunden, men att den familjen sedan upptäckte allergi. Då blev det svårt att motstå lilla Mozart, berättade Charlotte.

– Kollegan skickade en bild på hunden. Då var det kört. Mina stora killar har önskat sig den hundrasen sedan de var tre, fyra år. Jag kände att det var ett "sign", ett tecken, har Charlotte tidigare sagt till Hälsoliv.

Den tragiska händelsen: ”Skakar fortfarande”

Nyligen hände en plötslig och fasanfull händelse hemma i huset i Djursholm. Det var i samband med att Charlotte skulle lämna hemmet för att åka och spela paddel som den lilla hunden Mozart smet ut – och blev biten av en grannhund.

På sin Instagram berättar Charlotte med egna ord om den skakande upplevelsen:

”Vad som var på väg att bli en vanlig dag….. var på väg till padellektionen när Mozart smet ut genom gaten och lyckades ta sig in till en grannes galna hund som bet honom. Vilken pärs…. En chockad Mosse som inte ens kunde stå på bena, krampade och va helt som ett asplöv. Blod i pälsen och rejält tilltufsad. Det blev raka vägen till djursjukhuset. Allt har gått bra och nu kan vi andas ut igen…. Han mår fint och ligger och sover hemma. Jag skakar dock fortfarande”

Vilken tur att allt gick bra med lilla Mozart!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!