Charlotte Perrellis kamp med bonusdottern Izabella – nu berättar hon

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lever ett liv med både bonusbarn och gemensamma barn.
Nu avslöjar Charlotte den tydliga gränsen hon har dragit när det kommer till bonusdottern Izabella.
– Jag skulle aldrig, säger hon.
Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek
16:09

Efter reklamen: Folkkära skådespelaren Carina Lidbom är redo att hitta sann kärlek i Hänts dejtingprogram Hungrig på kärlek

(16:09)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har varit gifta i sju år. Tillsammans har de sönerna Alvin och Adrian. Men både Charlotte och Anders har också barn från tidigare relationer. Charlotte har sönerna Angelo och Alessio med ex-maken Nicola Perrelli, medan Anders har dottern Izabella med tidigare hustrun Suzanne Sjögren.

I podcasten Bathinas skilda möten berättar Charlotte nu om livet med bonusbarn samt beslutet med Anders.

Charlotte Perrelli om livet som bonusfamilj: ”Aldrig superenkelt”

I podcasten förklarar Charlotte att hon tror att bonusfamiljelivet aldrig är helt lätt, men att hon och Anders har hittat sina sätt för att få det att fungera.

– Det är aldrig superenkelt och det finns inga enkla recept eller ”det här är modellen som funkar för alla”. Men det som vi gjorde var att vi ganska tidigt bestämde att han tog huvudansvaret för sin dotter och jag tog huvudansvaret för mina pojkar och vi pushade ingenting, säger hon och fortsätter:

– Vi märkte ganska tidigt på våra barn att ingen av barnen ville bli stressade in i det här. Det är ingen som vill bli tvingad att älska en ny människa, så att pusha in de i något nytt kände vi inte var rätt väg att gå.

Sedan kom Charlotte och Anders gemensamma barn som också välkomnandes varm av resten familjen.

– Det blev ju en pusselbit såklart. Det var ju det bästa som kunde ske, för alla älskade samma person. Så det var fantastiskt, berättar hon glatt.

– Det gjorde att barnen mer och mer tydde sig till Anders, men Izabella var tjej och lite reserverad till en början så det tog lite längre tid. Men skam den som ger sig! Idag är det fantastiskt liksom, avslutar hon.

Charlotte Perrellis markering mot bonusdottern Izabella

Under samtalet får hon frågan ifall hon någonsin blivit upprörd över att Anders har skällt på hennes barn varpå hon svarar:

– Nej vet du, det är klart att det har funnits gånger under åren där man känt att man resonerat olika. Självklart. Det gör man ju även när man har biologiska barn. Det finns ju gånger som jag känner att ”nu var du lite hård”, för vi är ju inte samma person bara för att vi lever tillsammans.

Men på frågan om hon blir argare på sina egna barn än Anders dotter är svaret självklart.

– 100%. Jag skulle ALDRIG bli arg på Izabella på det sättet, för det känner jag ju inte är min roll. Och det handlar om respekt på något sätt, säger hon och fortsätter:

– Jag har inga problem att säga till, för det måste man ju kunna göra, men någonstans det här med huvudansvaret kanske man ska lämna till den biologiska föräldern.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!