Charlotte Perrellis 16-åriga son Alessio till sjukhus: “Nu väntar vi..”

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och familjen njuter av sommaren på varmare breddgrader.
Men nu tvingas hennes son till sjukhus.
”Nu väntar vi..”, skriver hon på Instagram.
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

När Charlotte Perrelli, 47, inte står på scen tillbringar hon en stor del av tiden med sina barn och sin man Anders Jensen.

Paret har nu varit gifta i flera år och tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. Anders har ett barn från en tidigare relation och även Charlotte har två sedan innan – sönerna Angelo och Alessio.

Under sommaren ser familjen ut att njuta av lite välförtjänt semester, och det gör de i Marbella i Spanien. Paret köpte sig nämligen ett makalöst hus där på hela 745 kvadratmeter med fem sovrum och sju badrum.

– Det tog oss över två år och vi har säkert kollat på mellan femton och tjugo hus innan vi hittade rätt. Men när vi kom hit så kände både Anders och jag att det här är precis vad vi letat efter, har Charlotte tidigare berättat för Aftonbladet.

Maria Montazamis nya flyttbesked till Sverige: ”Gotland”

Se klippet här!

Olyckan var framme mitt under semestern

Men semester kan innebära mer än sol och bad och flådiga middagar. Nyligen var olyckan framme för Charlottes yngsta son Alvin när de njöt av en dag på stranden. På sin blogg berättade hon att han hade trampat på en glasbit och att blodet sprutade.

”Alvin lyckades stiga på en glasbiten i sanden och det sprutade blod!!! Men som tur var så kunde vi tejpa ihop det och slapp åka in…… puh!!”, skriver Charlotte Perrelli på sin egen blogg.

Sonen till sjukhus: ”Nu väntar vi..”

Och nu var olyckan framme ännu en gång. Denna gång var det hennes näst äldsta son Alessio som hade otur och därmed fick åka till sjukhus.

Men det är inte första gången han behöver uppsöka vård. Nej, han har nämligen haft problem med sin ena tå i två års tid.

Nu är vi påväg till doktorn för hundrafemtionde gången med Alessio och hans infekterade tå som aldrig läker. De har två somrar i rad tagit tånageln men det vill inte läka trots antibiotika och antiinflammatoriskt. Så jobbigt för honom!”, förklarar Charlotte på sin Instagram och fortsätter:

Han är dock så tuff. Klagar aldrig, inte ett ord, vad det än gäller. Min lille stora hjälte. Nu väntar vi på svar från lab och biopsi. Vården är fantastisk.

Nu hoppas vi på att Alessio kryar på sig med sin tå!

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!