Charlotte Perrellis skräckupplevelse med Anders: ”Trodde han skulle dö”

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Under Charlotte Perrellis semester upplevde hon en skräckupplevelse med maken Anders Jensen. Nu berättar hon om händelsen.
– Han var helt chockad, säger Charlotte till Expressen.
Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”
0:31

Efter reklamen: Charlotte Perrelli om barnen: ”Alla mår väldigt bra”

(0:31)

Slå på ljud

Charlotte Perrelli, 47, brukar likt många andra svenskar spendera stora delar av sommarsemestern i Spanien. För ett par år sedan köpte hon, tillsammans med maken Anders Jensen, 45, en stor villa i Marbella.

Villan är hela 800 kvadratmeter stor och har fem sovrum, sju badrum, egen pool, vinkällare och en terass med en utsikt över berg och hav. Det finns alltså gott om utrymme för deras många barn och hunden Mozart att leka runt i.

Charlotte och Anders har två gemensamma barn – Adrian, 8 och Alvin, 3. Dessutom har båda barn från tidigare relationer. Charlotte har sönerna Angelo, 18 och Alessio, 16, från sitt äktenskap med Nicola Perrelli och Anders har dottern Izabella, 14, med journalisten Suzanne Sjögren.

Svindlande prislappen på semestern – maken Anders i chock

På sin blogg delade Charlotte med sig av familjens dagsplaner under semestern i Spanien. De skulle ner till stranden för att njuta av solen på bekväma solsängar. Men det blev inte riktigt som hon hade tänkt sig.

”Njae…. Åker inte tillbaka imorgon om man säger så. Undrar om det var en speciell händelse?! Solsängen kostade 7000!!!! (missade den detaljen att fråga innan……)”, skriver hon på bloggen.

Även Anders fick sig en chock när hon berättade var solsängarna kostade.

”Anders var inte helt nöjd och tyckte jag var helt vild som inte hade kollat upp det innan…..”, avslutar hon inlägget.

Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte Perrelli

Se klippet här!

Charlotte Perrellis skräckupplevelse med Anders Jensen på semestern

Många hundar har en tendens att smita. Så är även fallet för familjen Perrellis pomeranian som brukar rymma på hemmaplan. I en intervju med Expressen berättar Charlotte att det däremot är svårare för hunden i semesterhuset.

– Vår pomeranian Mozart är lite jobbig och smiter. Vi har lagt ned vår själ på att täppa till hål under staketet, men i Spanien kan han inte rymma om inte gaten är öppen.

Vidare berättar hon om skräckupplevelsen när hunden lyckades överlista familjen och smita i Spanien och sedan möttes av en annan hund som gick till attack.

– En morgon när Anders och jag skulle åka i väg släppte Adrian ner Mozart innan grinden hann ner. Utan att vi märkte det drog hunden efter bilen och smet in på en tomt när han fick vittring på en tik. Där fanns också en hanhund som tog tag i honom, bet i nacken och ena benet. Till slut fick ägaren fatt i Mozart.

Hunden Mozart såg så chockad ut att Pernilla trodde att han skulle dö.

– När vi vände mötte vi kvinnan som kom gående med honom i famnen. Han var så rädd att vi trodde att han skulle dö. Mozart kunde inte ens stå, utan rasade i marken med huvudet neråt. Efter att såren blivit rengjorda hos veterinären sov han under sängen i tre dagar. Han var helt chockad, avslutar Charlotte.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN