Charlotte Perrellis pik till Pernilla Wahlgren efter lyxköpet

Charlotte Perrellis pik mot Pernilla Wahlgrens kärlek till ananas.
Alla har vi svagheter och Pernilla Wahlgrens är ananasfrukter. Detta är något som Charlotte Perrelli passar på att ge en pik om på sin Instagram.
Annons

De som har följt Pernilla Wahlgren, 51, under en längre tid har nog inte missat hennes stora förkärlek för den exotiska frukten ananas. Pernilla Wahlgrens passion för frukten är stor och hon pratar ofta om hur mycket hon tycker om ananasfrukter. Hemma har hon flera saker och kläder med ananasmönster och hon har även pratat om sin förkärlek till frukten i både tv och i sin podd.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Hon har till och med sagt att hon hade en tanke om döpa sitt hus i Spanien till ”Casa piña”, som betyder ungefär ”ananashuset” på spanska. Det pratade hon om med vännen Sofia Wistam, 53, i podcasten Wahlgren och Wistam i juli förra året.

Annons

– Ja, men jag tänker ju att du kanske tröttnar på ananaser. Man har sin ananasperiod, sedan går man vidare Pernilla, skrattade Sofia Wistam i podden.

– Ja det kanske är så, sa Pernilla Wahlgren då.

Men trots vännens påpekande sa Pernilla Wahlgren i podden att hon funderat över ett permanent minne för sin favoritfrukt.

– Jag funderar ju dock på att tatuera en ananas på armen, sa hon.

Blir pikad av vännen om kärleken till frukten

Någon som inte missat Pernilla Wahlgrens förkärlek till ananas är vännen och artisten Charlotte Perrelli, 44. I ett inlägg på Instagram skriver hon till en bild på ett bord likt en ananas: ”Gissa hur avundsjuk Pernilla Wahlgren är på vårt ananasbord?!”.

Annons

Hennes följare postar flera skrattande emojis i kommentarsfältet och flera verkar förstå Charlotte Perrellis pik till sin vän. Många kommenterar att de tycker att bordet är snyggt och vissa svarar på hennes fråga om hur avundsjuk Pernilla lär bli när hon ser bordet.

”Så SNYGGT, är med avundsjuk. Om jag var Pernilla skulle jag bära den hem. Det är så coolt”, kommenterar en följare.

”På en skala 1-10… förmodligen 100”, kommenterar en annan.

”Va har inte Pernilla sagt något än, har hon svimmat tro?”, skriver en tredje.

Annons

”Det slutar med att det står hemma hos henne”, kommenterar ännu en.

FOTO: TT/Mattias Hansson, TT/Karin Törnblom

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…