Charlotte Perrellis oväntade beslut om sonen Adrians skolgång

Charlotte Perellis oväntade beslut för 6-årige sonen Adrian
Charlotte Perrelli avslöjar nu framtidsplanerna för sin sexåriga son Adrian.
Så fort familjen är tillbaka efter julledigheten sätter det igång.
”Vi försöker preppa honom så mycket vi kan så det inte ska bli för tufft” skriver hon på sin blogg.
Annons

Artisten Charlotte Perrelli, 45, är sedan fyra år tillbaka gift med Anders Jensen, 43. Tillsammans har de sönerna Adrian, 6, och Alvin, 1. Sedan tidigare har Charlotte sönerna Angelo, 15, och Alessio, 13, och Anders Jensen har dottern Izabelle, 12, med exet Suzanne Sjögren.

Sönerna fick träffa Zlatan Ibrahimovic

Med andra ord är det full fart hemma hos familjen Perrelli/Jensen. Just nu befinner de sig i Åre där de har firat jul och nyår. Lyckan blev total när sönerna Adrian och Angelo stötte på Zlatan i skidbacken. På sin Instagram la Charlotte Perrelli ut bilder på sönerna tillsammans med sin stora idol.

Annons

”Alltså lyckan!!!! Tack världens bästa Zlatan för att du tog dig tid i ledigheten med alla barnen! Kung… som barnen säger!” skrev hon.

Annons

Sonen Adrian ska börja Engelska skolan

Efter vad som ser ut att ha varit en magisk skidsemester är det nu dags för familjen att åka hem. Charlotte och Anders ska börja jobba och barnen ska tillbaka till skolan. I ett blogginlägg avslöjar nu Charlotte Perrelli att de har börjat studera engelska med sin sexåring.

”Vi har pluggat lite engelska idag. Adrian börjar Engelska Skolan om 6 dagar. Vi försöker Preppa honom så mycket vi kan så det inte ska bli för tufft. Hoppas han kommer tycka det är roligt och att det kommer funka.”

Sångerskan har lagt upp en bild på sonen där han sitter vid ett bord med en engelsk läxbok framför sig. På bilden har han redan fyllt i en del ord, och det verkar som att det är matvaror han ska lära sig först då orden är ”mjölk”, ”skinka”, och ”bröd”.

Charlotte Perrelli hyllades av Carola Häggkvist

Tidigare i december hyllades Charlotte Perrelli av självaste Carola Häggkvist, 53, för just sin barnuppfostran. En tradition Charlotte Perrelli anammat till julafton är att hon låter sina barn inte bara få julklappar utan de måste också ge bort julklappar till behövande. Gesten berörde Carola.

Annons

”Hon sa även ett viktigt inlägg om det med att låta barnen ge iväg något från dig själva till sitt fadderbarn tex och som betyder något för dem! Mkt bra. Då får presenten också ett mkt större värde. Och de glömmer det aldrig!”, skrev Carola på sin Instagram.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…