TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Charlotte Perrellis oro för 3-åriga sonen: “Var ska detta leda?”

17 jul, 2022 
Charlotte Perrelli och Anders Jensen med barnen
Charlotte Perrelli har fyra barn från två olika relationer.
Nu uttrycker hon sin oro för 3-årige sonen efter upptäckten.
Vart ska detta leda?”, frågar hon sig.
Annons
Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte PerrelliBrand logo
Suzanne Sjögren om relationen till Charlotte Perrelli

Vår egen schlagerdrottning Charlotte Perrelli, 47, lever ett liv i lyx och glamour. Tillsammans med sin make Anders Jensen, 45, bor de i en lyxig villa i Djursholm och äger dessutom ett 800 kvadratmeter stort hus i Marbella, Spanien.

Charlotte har medverkat i Melodifestivalen hela fem gånger varav två av hennes bidrag har tagit hem hela tävlingen.

Men schlager har inte alltid varit den genre som lockat sångerskan. Sanningen är att hon fick sitt stora genombrott som sångare i dansbandet Anders Engbergs år 1994. Tre år senare lämnade hon bandet för att istället bli sångerska i dansbandet Wizex, som året därpå blev nominerade till en Grammis.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens pampiga bröllop

Charlotte har fyra barn från två olika relationer. Tillsammans med tidigare maken Nicola Perrelli, 53, har hon sönerna Angelo och Alessio. Paret gick skilda vägar 2008.

Annons

Senare träffade hon sin nuvarande make Anders och idag har de två gemensamma barn – Alvin och Adrian. Dessutom har Charlotte bonusdottern Izabella.

Charlotte och Anders slog minst sagt på stort i augusti 2015 när de gifte sig i det franska slottet Chateau d'Esclimont, som är beläget en timme utanför Paris. Det var en mycket kändistät tillställning och det var sönerna Angelo och Alessio som ledde sin mamma fram till altaret. Fint!

Charlotte Perrellis oro för sonen – efter upptäckten

Charlottes äldsta söner är nu 18 respektive 16 år och studerar på privatskola.

– Jag insåg att det är en fantastisk möjlighet, med en jättefin skola där barnen lär sig saker jag inte trodde var möjligt. De får en härlig gemenskap, hjälp med läxläsning, arrangerar kul aktiviteter tillsammans och kan utöva sina sporter, har Charlotte tidigare sagt till Amelia angående barnens skola.

Annons

Hennes två yngsta barn är åtta och tre år gamla. På sin blogg beskriver hon Adrian som en naturbegåvning på golf. Hon nämner också sin fascination över hans musikaliska sida, men säger också att hon helst ser att han inte jobbar med musik när han blir äldre.

”Så fascinerad över Alvins musiköra och hans intresse…. Vart ska detta leda? Hoppas dock han fastnar för något annat än musik. Får gärna bli en bisyssla…." skriver Charlotte på bloggen.

Orsaken till det berättar hon inte, men vi gissar att schlagerdrottningen har sina välgrundade anledningar.

FOTO: Discovery+/Instagram

Annons