ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis nya barnbesked – 3 år efter sonen Alvins födsel

18 sep, 2022 
CHARLOTTE PERRELLI
Charlotte Perrelli är mamma till fyra barn och verkar fullständigt trivas i den rollen.
Nu berättar hon för Hänt hur hon ser på att skaffa fler barn i framtiden.
Annons
Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstetBrand logo
Charlotte Perrellis besked efter knölen i bröstet

Det händer mycket för Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45. Är de inte hemma i Djursholm så befinner de sig ofta i lyxhuset i Spanien som består av fem sovrum, sju badrum på en yta av 745 kvadratmeter. Dessutom har de en terass som är hela 543 kvadratmeter stor.

Nu har de däremot sålt det stora huset i Spanien, men anledningen till försäljningen väljer de att hålla hemligt ett litet tag till.

– Vi kan återkomma till det lite senare. Vi har lite idéer men ja det stämmer, vi ska sälja det. Det blir nog något nytt utomlands, förklarade Anders för Hänt när vi träffade honom på premiären av musikalen Bodyguard.

Charlotte Perrellis insikt med sonen Adrian

Det är inte bara på boendefronten som det händer mycket för paret. Charlottes söner Angelo, 18, och Alessio, 17, har blivit stora och pluggar på internat och skaffat flickvänner. Även för de yngre sönerna som hon har tillsammans med Anders händer det mycket.

Annons

Nyligen visade Charlotte upp bilder från sonen Adrians 9-årskalas. Charlotte berättade då om en insikt som rör hans klasskompisar.

”Adrian fyllde 9 i somras och jag måste säga att på många sätt var det ljuvligt att få barn mitt i sommaren. Lyxigt att kunna låta honom ligga i blöja i vagnen utan att behöva bylsa på med en massa kläder. Men nu när han är stor är det inte lika roligt! Mitt i sommaren är inga hemma och det blir aldrig något riktigt firande med kompisarna…..”, förklarade hon på bloggen.

Charlotte Perrellis nya barnbesked med maken Anders

I och med att både Charlotte och Anders har barn som börjar komma upp i 20-årsåldern, så håller familjen på att expanderas med barnens diverse flickvänner och pojkvänner.

När Hänt träffar Charlotte och Anders på premiären av Bodyguard-musikalen berättar de hur de ser på att eventuellt skaffa fler barn i framtiden.

Annons

– Alltså om inte jag hade varit så gammal då hade vi velat ha fler. Men jag känner nog faktiskt att det var grevens tid när vi fick Alvin. För jag tror varken att min kropp skulle orka mer. Jag tycker faktiskt att åldern känns såhär att nu får vi vänta på barnbarn, säger Charlotte till Hänt och Anders flikar in att de har ju faktiskt fortfarande väldigt små barn där hemma.

– Säkert, men vi har ju ganska små kvar hemma. Jag menar Alvin är ju bara 3 och ett halvt år, poängterar Anders.

FOTO: Jessica Gow/TT, INSTAGRAM

Annons