TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Pernilla Wahlgrens svar efter följarnas frågor om Bianca Ingrosso

17 sep, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, BIANCA INGROSSO
Pernilla Wahlgren har nyligen kommit hem från en resa till Paris tillsammans med sönerna Benjamin och Oliver. Någon som däremot lyste med sin frånvaro var dottern Bianca.
Nu berättar Pernilla vad det egentligen berodde på.
Annons
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattanBrand logo
Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Pernilla Wahlgren, 54, är mamma till fyra barn. Sönerna Oliver Ingrosso, 32, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15. Hon har även dottern Bianca Ingrosso, 27.

I veckan fyllde Benjamin 25 år och något som Wahlgrens värld-tittarna blivit varse om är att Benjamin älskar att fylla år och bli överraskad. Ett år blev han överraskad med att flyga Bodyflight och ett annat år fick han en Batman-dräkt så att han kunde bli Batman.

Det här året slog man till på stora trumman när det kommer till Benjamins födelsedag. När han vaknade på morgonen hade han nämligen ingen aning om vad som väntade. Men senare kom det fram: Han skulle till Paris!

Annons

Norska influencern Frøya Winther på plats i Paris

Men Benjamin skulle ju såklart inte åka själv till Paris. Mamma Pernilla och storebror Oliver var med, samt vännerna Jacob och Melina Criborn och Melinas bror Max Hultner.

Pernilla kunde däremot inte stanna allt för länge i den franska huvudstaden, då hon behövde bege sig hemåt för att uppträda med sin show Pernilla Wahlgren har hybris. Men Benjamin stannade kvar och Pernilla ersattes av en annan viktig tjej i Benjamins liv.

Under våren började nämligen ett rykte spridas som handlade om att han skulle dejta den norska influencern Frøya Winther, 29. De ska även ha tillbringat stora delar av sommaren tillsammans då de båda befann sig i Pernillas hus i Marbella.

Därför saknades Bianca Ingrosso i Paris

Med andra ord verkar Benjamin ha ett underbart 25-årsfirande. Men någon som har lyst med sin frånvaro under resans gång är hans storasyster Bianca.

Annons

Detta är även något som Pernillas följare har lagt märke till och när Pernilla delar med sig av bilder från Paris-resan kommer frågan på tal.

”Jag undrar var är Bianca? Jag trodde att hon ska var med er. Ni har haft trevligt i Paris så det är bra! Jag tittar på ert program varje torsdag, Wahlgrens värld!”, skriver följaren.

Och nu väljer Pernilla att komma med ett svar om var Bianca egentligen hållit hus.

”Hon var tyvärr på jobbresa i Portugal”, förklarar Pernilla.

FOTO: Instagram, Discovery+

Annons