LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför går inte Charlotte Perrellis barn i skolan – berättar om pojkarna

07 dec, 2023 
Linn Seipel
charlotte perrelli anders jensen
Charlotte Perrelli och maken Anders flyttade nyligen med familjen till Marbella på heltid.
Nu är schlagerartisten dock i Sverige med barnen mitt under skolterminen – vilket väckt frågor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid livBrand logo
Pernilla Wahlgren rankar kärlekslivet – så håller hon och Christian gnistan vid liv

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 49, och entreprenören Anders Jensen, 46, har varit ett par i över tio år. Kärlekshistorian började med att Anders skickade ett meddelande till Charlotte på Facebook.

Sedan dess har det hänt mycket i turturduvornas liv. Bådas karriärer blomstrar och på det privata planet har de hunnit gifta sig och skaffa sönerna Adrian och Alvin. Charlotte har även sönerna Angelo och Alessio från ett tidigare äktenskap, och Anders har sedan tidigare dottern Izabella.

Charlotte Perrelli om omställningen för barnen efter flytten – skolan i Spanien

För några månader sedan valde jetset-paret att flytta till sitt lyxhus i Marbella, i Spanien, på heltid med deras två gemensamma barn. Charlotte delar på sin blogg med sig om mycket från familjens vardag, och på sistone har det handlat mycket om flytten.

Annons

Exempelvis har hon tidigare berättat om omställningen som varit stor, särskilt för yngsta sonen, när det kommer till att bryta upp sin vardag i Sverige och börja i ny skola.

”Det är lite att sätta sig in i när man på riktigt ska bo i ett annat land.”, började hon ett inlägg på sin blogg med, kort efter flytten. Sedan fortsatte hon berätta:

”Alvin är otroligt mammig och har alltid varit. En känslig liten kille, han har det tufft nu, han gillar inte avsked så varje morgon är en pärs. Men jag vet att tids nog så blir det bättre. Så glad att de åtminstone har engelska språket bägge två sedan tidigare. Bara spanskan som de ska få kläm på.”

Till hennes stora glädje så flöt allt på friktionsfritt med den äldre sonen Adrian:

”Adrian däremot är redan inne i skolan och aktiviteterna. Han har flera kompisar och de har tagit emot honom med öppna armar. Är så tacksam. Han älskar sina vänner och skolan. Det finns inget som gör mig så glad nu.”

Annons

Charlotte Perrelli är i Sverige med pojkarna – därför går de inte i skolan nu

Så vardagen i Marbella verkar således vara i full gång. Därför reagerade vissa i Charlottes kommentarsfält när hon nyligen lade upp en väldigt vintrig bild på killarna i Sverige – mitt under skolterminen.

”Snart jul! Vitbeklädd mark…. Otroligt vackert!”, skriver Charlotte till bilden som får följaren att fråga:

”Var går pojkarna i skolan? Dom var i Spanien nyligen? Undrar!”

Charlotte svarar följaren att de går i skola i Spanien men att det denna vecka är något som kallas ”bank holiday”, vilket gör att de just nu inte går i skolan. Därför har de också kunnat följa med mamma Charlotte till Sverige, som just inlett en intensiv jobbperiod med julshower här under större delen av december månad.

FOTO: Karin Törnblom / TT

Annons