TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anders Jensens lyxgåva till Charlotte Perrelli – saftiga prislappen avslöjad

30 maj, 2023 
Simon Lundh
Anders Jensen
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har sedan 2015 varit gifta och ett par över tio år.
Paret har inte snålat på gåvorna till varandra.
Däribland en lyxgåva från Anders håll.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”Brand logo
Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”

Anders Jensen, 46, och Charlotte Perrelli, 48, har levt ihop i över tio år. Efter att Anders tog initiativet till att träffas via ett meddelande på Facebook. Något som Charlotte tidigare berättat i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, sa Charlotte och fortsatte:

– Jag trodde nog inte att jag var redo för en ny relation, även om det hade gått fyra år. Jag var inte sugen på det. Men jag tog ett steg i taget och tänkte detta kanske ändå är rätt och detta kanske ändå är något jag gillar. Det visade sig även vara en person jag kan ha utbyte av och så. Det blev ju faktiskt ganska bra också, säger hon i programmet.

Så mycket kostar Charlotte Perrellis förlovningsring

Nu tio år senare har paret hunnit gifta sig och skaffat barn ihop. Samtidigt visar paret fortfarande upp sin kärlek till varandra. Bland annat i form av gåvor. I samband med förlovningen mellan paret 2014 gav Anders en vacker, men också otroligt dyr gåva i form av en förlovningsring.

Annons

Ringen har en stor vit briljantslipad diamant på närmare 5 karat. Anders själv har designat ringen vilket gjorde att summan på den också steg. Tillslut så landade prislappen på omkring en miljon kronor, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Fastigheterna som paret äger runt om i världen

Charlottes ring är dock inte det enda inköpet som rör sig i miljonklassen. Paret äger även tre villor som ligger i miljonklassen. Ett i Djursholm, ett hus i Solna Marbella och ett hus i Åre.

Utöver sina villor, väljer paret också att resa runt en del i världen. Den senaste tiden har paret men även de andra i familjen hunnit att avverka Storbritannien, Danmark och Maldiverna. Nyligen var även stora delar av familjen i Barcelona som Charlotte visade upp på sin Instagram.

FOTO: Robert Eklund/TT/Karin Törnblom/TT

Annons