LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis son Angelos flickvän i rullstol – tunga beskedet

29 maj, 2023 
Simon Lundh
Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli är med familjen på semester i Spanien.
Dock har resan bjudit på ett stort bakslag.
Nu visar Charlotte upp sorgen från resan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"Brand logo
Charlotte Perrellis avslöjande om lyxvillan i Marbella: "Vi har"

Charlotte Perrelli, 48, har en lång och framgångsrik karriär med flera succéer bakom sig. Bland annat har hon vunnit Melodifestivalen två gånger och även Eurovison Song Contest vid ett tillfälle. Charlotte visar dock inga tecken på att inte vilja upprepa sina framgångar utan nu är hon påväg att att släppa ny musik. Något hon bekräftade för Hänt nyligen.

– Det är väldigt roligt och det är det som jag sysslar med nu. Jag är verkligen mitt i processen, på måndag ska jag in i studion igen och vi ska lägga symfonibakgrunder. Det är så roligt, jag är supertaggad över det!, sa Charlotte då.

Charlotte Perrelli visar upp olyckan från semestern

Förutom sin karriär har hon även barnen Angelo och Alessio med exmaken Nicola Perrelli. Samt sönerna Adrian och Alvin med maken Anders Jensen, 46, Förutom de fyra sönerna så har även Anders dottern Izabella från ett tidigare förhållande. Det är en stor familj, vilket också kan innebära ett hektiskt schema för familjen.

Annons

För att komma bort från vardagslunken och det hektiska livet har familjen nu åkt på semester till Barcelona. Något som Charlotte visar upp på Instagram.

På sitt konto visar Charlotte upp bilder från sin semester. Även om de på bilderna ser ut att ha trevligt, har familjen åkt på ett bakslag. Något som Charlotte skriver om på Instagram.

”Johanna har tyvärr dragit korsbandet, dagen innan vi åkte och får nu kriga sig fram med kryckor och en stark man i Angelo som får köra henne i rullstol. ( Tur att jag hade kryckor hemma annars hade hon aldrig kunnat följa med…. Stackarn!!!! Men hon är en kämpe. De hittade en go-cart och gjorde Barcelonas sightseeing från den.”, skriver Charlotte på plattformen.

Det här gjorde Charlotte Perrelli på sin semester

Även om resan bjöd på tråkigheter, så har Charlotte med familjen även haft det trevligt i staden. Något som hon skrev om i inlägget.

”Vilken härlig dag i Barcelona!!! Vi har sett Sagrada de Familia, makalöst vackert!!!”, skriver hon och och nämner även även att de har fler planer för resan.

”Nu taggar vi dock för Coldplay vi har längtat lääääänge, barnen fick detta i julklapp, äntligen är det dags!!!!”.

FOTO: TV4

Annons