Charlotte Perrelli om förändringen med Anders Jensen – efter gravidbeskedet

Charlotte Perrelli, Anders Jensen

Charlotte Perrelli och Anders Jensen blev ett par för fem år sedan.
I Stjärnorna på slottet berättar Charlotte nu om gravidkampen och missfallet som låg bakom parets snabba dejtinghistoria.
– En jättejobbig grej, säger hon.

För fem år sedan gifte sig schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 46, med sin kärlek Anders Jensen, 44. Kort därefter ringde bröllopsklockorna för paret och sedan dess lever de ett härligt familjeliv med söner Adrian och Alvin, och pendlar mellan deras lyxiga bostäder i Djursholm, Marbella och Åre.

Till familjen hör även sönerna Alessio och Angelo som Charlotte har sedan tidigare med ex-maken Nicola Perrelli, samt Anders dotter Izabella.

Charlotte är högaktuell i tv-programmet Stjärnorna på slottet, och när det äntligen blivit dags för hennes dag så riktas nu alla ögon mot henne.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekssagan med Anders Jensen

I avsnittet får tittarna komma henne närmare på alla möjliga plan. Bland annat berättar hon om dagen då hon träffade maken Anders.

– Jag satt i Spanien och hittade ett röst-meddelande på Facebook, det var från Anders, säger hon.

Anders hade tillsammans med några vänner varit och sett Charlotte på en konsert och han kände att det är allt för sällan som man faktiskt ger komplimanger om någon gör något bra. Givetvis tyckte han att Charlotte gjorde en bra konsert och kände därför för att slänga iväg ett meddelande och berätta det för henne.

Charlotte Perrelli

Charlotte berättar om lyckan med Anders Jensen.

Foto: SVT

– Jag kände, skulle inte tro det, men jag svarade att det är lite mycket just nu. Och jag var inte alls ”in the mood” för att träffa en ny människa. Jag hade bestämt mig för att jag inte ville leva med en man, för jag levde ju med mina två pojkar, jag var trygg och lycklig med det.

Men bara några dagar senare läste Charlotte en artikel om Anders dotter och att hon hade fått cancer. Då kände schlagerstjärnan att det kunde vara på sin plats att skicka iväg ett meddelande med massa styrkekramar.

– Då kände jag att jag måste skicka ett meddelande om det här och bara ”jag såg artikeln, och liksom lycka till och sådär”, säger hon och fortsätter:

– Och då kom ju konversationen igång igen. Vi började prata i telefon sju timmar varje kväll och då var Anders så här ”Men ska vi inte träffas liksom?” så vi tog en promenad. Efter den dagen har vi träffats varje dag.

LÄS MER: Så är Anders Jensen och Suzanne Sjögrens relation efter lyckan med Charlotte

Charlottes gravidkamp innan sonen Adrian kom till världen

Efter den promenaden blev Charlotte och Anders oskiljaktiga och bara några månader senare insåg de att det var varandra de skulle spendera resten av sina liv med. Men det var inte bara kärleken dem emellan som gjorde att det gick så snabbt, Charlotte blev nämligen gravid.

– Vi flyttade ihop ganska snabbt, jag blev gravid redan efter tre månader. Men jag fick missfall. Det var ju en jättejobbig grej såklart och jag kände ”tänk om vi inte kan få ett gemensamt barn” så det var väldigt jobbigt, säger hon i programmet.

Men paret gav inte upp och kort efter det blev Charlotte gravid på nytt – och denna gång gick det bra.

– Sen blev jag gravid igen ganska snabbt efteråt och då kom Adrian, säger hon och menar att hon kände en otrolig tacksamhet då hon upplevt hur det känns att inte vara lycklig.

Anders Jensen, Charlotte Perrelli

Adrian kom till världen.

Foto: SVT

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis nyårsfest med maken Anders Jensen hyllas

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om maken Anders Jensens relation till barnen