ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli anlitar Serneholt – draget i miljonaffären av lyxvillan

04 nov, 2022 
Charlotte Perrelli, Anders Jensen och Marie Serneholt
Charlotte Perrelli och Anders Jensen är i full gång med försäljningen av sin lyxvilla i Marbella.
Nu visar det sig att Marie Serneholts släkting är inblandad i Perrellis miljon-affär.
Annons
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”Brand logo
Charlotte Perrelli om försäljningen av lyxvillan i Marbella: ”Visningar...”

Den folkkära schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 47, och maken Anders Jensen, 45, går flyttankar. Nyligen avslöjades det nämligen att parets spektakulär sommarvilla i semesterparadiset Marbella, i Spanien ska säljas.

Till vardags bor Charlotte och Anders tillsammans med sina barn i en lyxvilla i Djursholm som de totalrenoverade i våras. Men då och då beger sig familjen till villan på spanska solkusten som de köpte för drygt 50 miljoner kronor härom året.

Lyxaffären – så många miljoner är villan värd

När villan lades ut till försäljning såg den ut att ha ökat avsevärt, utgångspriset ligger i dagsläget på 6 750 000 euro, vilket motsvarar närmare 74 miljoner kronor. Charlotte och Anders mäklare har tidigare kommenterat försäljningen i ett mail till Hänt.

Annons

”De senaste försäljningarna i området har legat över den här prisnivån, så den här försäljningen kommer att hamna på eller väldigt nära utgångspriset med stor sannolikhet. Det har redan varit flertalet visningar trots att den precis kommit ut och det är bara en tidsfråga innan den säljs då intresset är mycket stor”.

Charlotte har också kommenterat försäljningen under en intervju med Hänt. Härom veckan berättade hon hur läget såg ut vid tillfället.

– Nej, vi har faktiskt bara haft ett par visningar tror jag. Så det är precis i startgroparna men vi har inte öppna visningar så utan det är mer specifika för dem som kanske är intresserade, sa då Charlotte till Hänt.

Serneholts inblandning i Charlotte Perrellis lyxförsäljning

Än så länge är villan inte såld däremot är den reserverad, det berättar nu Fredrik Serneholt, som är en av mäklarna som annonserar lyxhuset. Namnet Serneholt är inget okänt för det svenska folket då artisten Marie Serneholt, 39, är en folkkär profil. Och nu visar det sig att det bland annat är Marie Serneholts släkting som annonserar försäljningen av Perrellis lyxvilla. I Spanien kan man nämligen anlita flera olika mäklare.

”Min fru som driver företaget Serneholt Estate med mig är kusin med Marie Serneholt”, skriver Fredrik i ett mejl till Hänt.

Tänka sig, vad världen är liten!

FOTO: TT

Annons