Let's dance Cecilia Ehrling avslöjar namnet på nyfödda sonen

Fredrik Danermark, Cecilia Ehrling

Cecilia Erhling och hennes stora kärlek Fredrik Danermark har blivit föräldrar för andra gången. Det blev ytterligare en son och det här kommer han heta!

Cecilia Ehrling Danermark, 36, slog igenom efter sin medverkan som proffsdansare i Let's dance. Med hennes varma personlighet och hennes otroliga danskunskaper fångade hon svenska folkets hjärtan.

LÄS MER: Därför stoppade TV4 Marlénes städprogram

I år har hon dock valt att inte medverka i danstävlingen, men sedan programmets start, för 15 år sedan, har hon vunnit hela fyra gånger. Redan i andra säsongen kammade hon hem den första vinsten ihop med danspartnern Martin Lidberg.

Det är av fullt förklarliga skäl som Cecilia i år har valt att avstå från tävlingen, det är ju nämligen så att hon varit gravid de senaste nio månaderna. Men nu är familjens nya medlem här och det blev ytterligare en son!

Tillsammans med maken Fredik Danermark, 43, har Cecilia sonen Hugo, 2, och nu har han alltså blivit storebror. Det var i ett inlägg på Instagram som hon under eftermiddagen den 15 april 2021 kunde meddela att lilla bebisen är här!

Tvingades till akut kejsarsnitt

Till bilden på Instagram berättade hon att allting gått bra men att förlossningen inte blev som hon tänkt. Förlossningen blev nämligen lite mer dramatisk än vad Cecilia trott, då det hela slutade med ett akut kejsarsnitt.

”Äntligen är han här, Hugos lillebror. Här knappa timmen gammal. Efter en lite halvdramatisk kväll/natt som slutade med akut snitt kom han äntligen ut. Allt gick bra och vi mår efter omständigheterna bra. Nu vilar vi ut och återhämtar oss ett par dagar i trygga händer innan det är dags att bege sig hemåt. Namnet? Det behåller vi för oss själva ett tag”, skrev hon då.

Och i kommentarsfältet kryllar det av gratulationer och lyckönskningar. Bland andra Kristin Kaspersen och Soraya Lavasani var snabba med att skicka grattis-hälsningar!

Det här ska Cecilia Ehrlings son heta

Sedan dess har Cecilia lagt upp ytterligare en bild på sonen från BB och den lilla bebisen ser ut att må hur bra som helst! Man kan även se att han har ögonen öppna och suger lite på tummen. Men Cecilia har än så länge valt att vänta med att avslöja den lilla killens namn.

Nu är det istället pappa Fredrik som bryter tystnaden om namnvalet! I ett inlägg på Instagram har han nu lagt upp en bild på sönerna där han konstaterar att de är oerhört lika varandra!

Inte nog med att sönerna liknar varandra så verkar paret även ha valt lite liknande namn till dem! För nu har avslöjar Fredrik att de valt att ge lillebrodern namnet Theo, som har lite samma klang som deras förstfödde son Hugo!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Cecilia Ehrling Danermark i Let's dance 2021

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om Cecilia Ehrling Danermarks make Fredrik