Casper Janebrinks nya besked – är påväg för att spela in Så mycket bättre

Casper Janebrink Så mycket bättre

I höst kommer svenska folket äntligen att få se Arvingarna-profilen Casper Janebrink i Så mycket bättre. Nu berättar han om en glad nyhet som får fansen att jubla.

När coronapandemin började svepa över världen var det många som drabbades av panik, och en av de var artisten Casper Janebrink. Då många konserter och spelningar tvingades ställa in blev läget kritiskt för många artister, och i en intervju med Allas har Casper tidigare berättat att han drabbades av en fruktansvärd ångest.

– När alla nöjesställen stängdes ner under våren 2020 och allt blev stillastående levde vi i ovisshet länge. Då gick jag runt med ett fruktansvärt tryck i bröstet. Alla framtidsplaner för Arvingarna och mitt personliga liv, sprack ju. Det var riktig panikångest. Herregud, vad händer nu, med ekonomi och huslån?, sa han då.

Men Arvingarna-profilen behövde inte oroa sig länge till. Den senaste tiden har han nämligen haft fullt upp då han både tävlat i Melodifestivalen och också blivit en del av programledarduon i Bingolottos sommarbingo. Men som om det inte vore kommer han även vara en av artisterna i årets säsong av succéprogrammet Så mycket bättre.

Nu berättar han en sak på sin Instagram som får fansen att jubla.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Casper Janebrink om att vara med i Så mycket bättre

Det var i slutet av april som TV4 avslöjade att Casper kommer att vara med i programmet. Tillsammans med Siw Malmkvist gästade han då Efter fem för att prata om sina känslorna inför sin medverkan.

Siw Malmkvist tvingas lämna Så mycket bättre – efter sjukdomsfall

– Det känns självklart spännande och det ska bli väldigt kul att få träffa de andra artisterna. Siw har jag ju träffat någon gång och hejat på men det ska bli trevligt att få träffas igen och få umgås litegrann. Och sen de musikaliska mötena som man bara har sett på tv, sa han då innan han också lovade att hålla fast i dansbandsgenren:

– Ja när vi tolkar de andras låtar så kommer vi ha så mycket Arvingarna vi kan i det såklart. Det är ju våran grej.

Casper Janebrinks glädjebesked som får följarna att jubla

Och nu äntligen är tiden kommen då det är dags för artisten att ge sig iväg på sitt livs äventyr. I ett inlägg på Instagram berättar han nämligen nu för sina följare att han är påväg till Gotland för att spela in Så mycket bättre.

”Påväg till Gotland och inspelning av Så mycket bättre”, skriver han under en bild på sig själv iklädd ett svart munskydd.

Och beskedet får hans trogna fans att jubla av lycka. I kommentarsfältet skriver de hur mycket de ser fram emot hans medverkan samtidigt som de önskar honom ett stort lycka till.

”Lycka till! Ser fram emot att se resultatet”, skriver bland annat en person.

Ska bli så spännande att se i höst”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord om Renée Nyberg framför alla

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis oro för sonen Alvin – vädjar efter hjälp