Pernilla Wahlgrens ord om Renée Nyberg framför alla

Pernilla Wahlgren och Renée Nyberg

Renée Nyberg är just nu högaktuell i en ny dokumentär om kidnappningen av Ulrika Bidegård.
Men det är inte bara tv-tittarna som vill säga sitt om Renées insats – så även Pernilla Wahlgren.
”Du är..”, skriver artisten.

Programledaren och tv-profilen Renée Nyberg är populär bland tittarna. Hon är både varm och lättsam – samtidigt som hon är känd för att djupdyka i folks förflutna och kunna prata om de mest allvarliga ämnena.

Nu syns hon i den nya dokumentären om kidnappningen av hoppryttaren Ulrika Bidegård. Det är en allvarlig dokumentär om Ulrikas hemska livsöde och i dokumentären uttalar sig Ulrika för första gången på länge om den hemska kidnappningen.

Det var 1993 som hon blev kidnappad och hölls instängd i en låda i fem långa dagar i Belgien.

"1993 kidnappas den världskända svenska hoppryttaren Ulrika Bidegård utanför sitt hus i Bryssel. I hela fem dagar sitter hon instängd i en liten låda. Nu berättar Ulrika hela historien om de fruktansvärda dagarna och livet efteråt.", skriver TV4 på sin hemsida om den nya dokumentären.

Annons

Kidnappningen av Ulrika Bidegård kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

Pernilla Wahlgrens ord om Renée Nybergs insats

På Instagram har TV4 delat ett klipp från dokumentären där man får se både Ulrika och Renée. Bland kommentarerna syns ett flertal hyllningar och såklart även folk som uttrycker hur hemskt det Ulrika varit med om är.

Även programledaren själv har postat klippet på sin Instagram. I en kommentar till Renées inlägg har Pernilla Wahlgren passat på att uttrycka sin förväntningar på dokumentären om Ulrika – hon hyllar även Renées insats och hur duktig hon är som programledare.

”Wow… Måste se!! Du är såå grym, Renee!”, skriver hon varpå Renée svarar med flera emojis.

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt säljer sitt torp – se bilderna och priset här

LÄS OCKSÅ: Blir det en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts? TV4 svarar