casper janebrink

Casper Janebrinks mörkande om sonen med Therese – tydliga detaljen visar

Casper Janebrink

Casper Janebrink och Therese Andersson blev föräldrar i september.
Seden dess har Casper varit tyst kring den nyfödda sonen.
Här är detaljen som avslöjar Arvingarna-sångarens mörkande.
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 52, och flickvännen Therese Andersson, 34, fick i september sitt första gemensamma barn. Det var under en intervju med P4 Extra som Casper avslöjade att sonen var född.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?

Casper Janebrinks mörkande om nyfödda sonen

Casper har tidigare berättat att han och Therese träffade varandra på gymmet där de bor, de började prata med varandra och där började kärlekssagan. Relationen offentliggjordes strax efter att Casper och ex-frun Helena Janebrink, 45, gått ut med att de skulle skiljas.

Casper och Helena har två barn tillsammans – dottern Alice, 19, och sonen Felix, 17. I Caspers Instagram-profil har han skrivit om sin familj.

”Familj: Alice & Felix och hundarna Chilli och Rambo”, står skrivet.

Casper Janebrink

Foto: Instagram

Men den nyfödda sonen har ännu inte fått ta plats i Arvingarna-sångarens profil-text. Och detta är faktiskt inte det enda stället som Casper valt att mörka sonen. Ingenstans på Caspers sociala medier har ett knyst om den nyfödda pojken hörts eller synts. I skrivande stund har sonen inte heller fått något namn enligt folkbokföringen.

Orden om att flytta ihop med Therese

Det som däremot har synts till är ett litet gosedjur i en av Caspers videos, vilket kan ha varit det första tecknet på att Casper trots tystnaden ändå lever i bebisubblan.

Om Casper och Therese bor tillsammans idag är oklart, under graviditeten levde paret som särbos. Men tidigare i höstas berättade Casper för Hänt att det fanns planer på att flytta ihop så fort bebisen hade kommit.

– Jo, men det känns väl naturligt, känner jag, att när bebisen kommer så tar man nästa steg, sa Casper till Hänt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN