Casper Janebrinks miss efter upptäckten i Agneta Sjödins bild med pappan

Casper Janebrink och Agneta Sjödin

TV4:s specialprogram Bingolotto sommarkväll är i full gång medan Lotta Engberg och Stefan Odelberg är på semester.
Nya programledarduon Agneta Sjödin och Casper Janebrink har både blivit hyllade och kritiserade för deras vikarierande insats.
Nu tillrättavisar Agneta Sjödin kollegan efter söndagens avsnitt.

Casper Janebrink, 51, och Agneta Sjödin, 53, syns nu under sommaren som de nya programledarna för Bingolotto. I samband med succéprogrammets 30-årsjubileum har TV4 valt att sätta in en sommarspecial varje vecka fram till hösten.

Sedan Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, har gått på semester efter årets midsommarspecial är det numera en ny duo som syns på söndagarna i det populära programmet. Nu kommenterar Casper Janebrink Agneta Sjödins bild på Instagram efter söndagens avsnitt av Bingolotto sommarkväll.

NAKET Starka reaktioner efter upptäckten i doktor Mikaels video

TV4-tittarnas kritik mot ändringarna i Bingolotto

Sedan programmets start har både TV4 och programledarna Casper Janebrink och Agneta Sjödin fått utstå kritik från tittarna. Efter deras entré i programmet under midsommarspecialen hade tittarna delade åsikter om programledarduons insats.

“Vad gjorde Casper och Agneta med i programmet? Helt onödigt, det de gjorde var ju helt bortkastad tid. Ni måste ta bort all lek ni har med och bjud på mer musik och inte dagislekar”, skrev en av tittarna.

Även de nya tiderna som programmet visas på har kritiserats. Det ordinarie programmet, som vanligtvis visats kl 18.00, har nu under sommaren fått en två timmar senare sändningstid, vilket upprör många tittare.

”Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skriver bland annat en tittare innan hon fortsätter:

”Kliver man upp 02 för att jobba är det sent. Inte bara jag som tycker att tiden är fel men vågar inte säga något för att de blir påhoppade för att de tycker olika.”

Casper Janebrink och Agneta Sjödin stöttar varandra

Efter kritiken har programledarna visat stöttningen till varandra. Efter premiären av Bingolotto sommarkväll kommenterade Agneta Sjödin den nya kollegans insats.

Premiär avklarad av SommarBingolotto! Så kul att få jobba med den här killen Caspar Janebrink”, skrev Agneta då.

Även Casper har uttalat sig om samarbetet med Agneta Sjödin och förväntningarna inför sommaren.

”Det ska bli himla kul att få göra detta med Agneta”, har Casper Janebrink skrivit.

Casper Janebrinks miss efter programmet

Casper och Agneta har såklart kommit varandra närmare sedan de började jobba ihop. De syns allt mer frekvent i varandras sociala medier-kanaler och efter att Agneta Sjödin la upp en bild tillsammans med sin pappa var Arvingarna-sångaren snabb med att kommentera denna.

”Pappa och jag”, skriver Agneta till bilen, varpå Casper undrar:

”Står det Eloise på t-shirten?”, och hänvisar då till Arvingarnas succédänga från 1993.

Men Casper Janebrink har fått det lite om bakfoten. Bingolotto-kollegan tillrättavisar honom då i kommentarsfältet.

”Det står Elvis!!”, skriver Agneta Sjödin i sitt svar till Casper Janebrink.

LÄS MER: Så mycket kostade Lotta Engbergs och doktor Mikael Sandströms villa

LÄS MER: Agneta Sjödin öppnar upp om stora hjärtesorgen - starka orden: ”Ville ju bara..”

FOTO: TT, Instagram

Senaste nytt