casper janebrink

Casper Janebrink om lyckan i familjen – bekräftar: “Väldigt roligt”

Casper

Lyckan är total i familjen Janebrink.
Nu berättar Casper Janebrink om stoltheten över sin pappa och dessutom avslöjar Dennis Janebrink hur han firade under Grammis-natten.
”Det var väldigt roligt”, skriver Casper i ett meddelande till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”
0:27

Efter reklamen: Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

(0:27)

Slå på ljud

Casper Janebrink, 53, och hans kära Arvingarna har haft stora framgångar under många års tid. Bara de senaste åren har gruppen haft både egna tv-program och slutsålda shower. I höstas satte Arvingarna upp korgshowen I love Arvingarna som de spelat både i Göteborg och Stockholm.

Hela tre gånger har Arvingarna kammat hem en grammis. Några som däremot inte fått utmärkelsen för än i år är Flamingokvintetten. Dansbandet som bland andra består av Caspers pappa Dennis Janebrink, 77, har fått vänta länge men under Grammisgalan 2023 kom plötsligt den glädjande nyheten att Flamingokvintetten vinner som årets dansband 2023.

Casper Janebrinks stora familjelycka – stoltheten över sin pappa

På plats i Stockholm för att ta emot priset var Dennis och sångaren Hasse Carlsson, 78. Väl uppe på scenen passade Hasse på att slänga iväg en hälsning till Arvingarna, precis som Dennis har han nämligen barn i gruppen. Hasse är nämligen pappa till Tommy Carlsson, 54, och Kim Carlsson, 51.

Casper Janebrink och Hasse Carlsson

Casper Janebrink och Hasse Carlsson. Foto: TT

När Hänt når Casper berättar han om känslorna över att även hans pappa nu har en Grammis.

”Det var väldigt roligt. Stolt över min pappa, det var de värda. De har varit mina och många andras förebilder inom musiken”, skriver Casper i ett meddelande till Hänt.

Dennis Janebrinks ord om firandet efter vinsten på Grammisgalan

Även Dennis berättar i en intervju med Hänt om tankarna kring att äntligen ha fått priset.

Stort grattis, kunde ni ana att ni skulle vinna?

– Det kunde vi nog inte men det var la många som tyckte vi skulle ha den. Men jag och Lasse vi var tveksamma till det men det var trevligt, säger Dennis och fortsätter:

– Vi trodde inte det. Vi trodde Lasse Stefanz skulle vinna men de var inte där på plats så då tänkte jag oj oj oj. Men det var en fin tillställning tyckte jag.

Hur firade ni?

– Vi var där till att klockan var tolv och pratade med många. Tog lite bilder och det ena med det andra. Sen åkte vi till hotellet och nu sitter vi i Kungsträdgården och tar en öl.

Inte nog med en Grammis så har både Dennis och Hasse nyligen fått tillskott i sina familjer, detta då Dennis son Alexander precis fått barn tillsammans med Hasses barnbarn Junie. Den lille pojken föddes för cirka en vecka sedan.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN