ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dennis Janebrinks glädje över tillskottet i familjen: ”Ett barnbarn till”

04 maj, 2023 
Dennis Janebrink
Dennis Janebrink har blivit farfar ännu en gång.
I en intervju med Hänt bekräftar han den stora lyckan.
– Det blev en liten gosse som kom för en vecka sedan, säger Dennis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Dennis Janebrink, 76, har varit en del av dansbandet Flamingokvintetten sedan 1960. Under onsdagen kammade bandet hem en Grammis för årets dansband och glädjen var total.

Men det är inte bara i karriären som glädjande saker skett senaste tiden. Dennis blev även farfar igen under hösten 2022. Det var när Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 53, och flickvännen Therese Andersson, 35, blev föräldrar till sonen Hugo som Dennis fick ännu ett barnbarn.

Dennis Janebrink bekräftar tillökningen – har fått ytterligare ett barnbarn

I en ny intervju med Hänt avslöjar nu Dennis att även hans yngre son Alexander Janebrink, 30, har blivit pappa. Det var i början av året som Dennis bekräftade att familjen skulle växa ytterligare.

Annons

– Nu har vi fått ett barnbarn till. Våran yngsta son Alexander och hans Junie. Junie är alltså Hasse Carlssons barnbarn, så våran yngsta Alexander är tillsammans med Hasse Carlssons barnbarn Junie Carlsson och de har fått barn nu. Det blev en liten gosse som kom för en vecka sedan. Så nu har jag fått ytterligare ett barnbarn, säger Dennis till Hänt.

Flamingokvintettens gemensamma bebislycka

Vidare förtydligar Dennis hur Flamingokvinttenes-kollegornas familjer nu flätats samman.

– Jag och Anki vi har två barn, som är halvbröder till Casper. Och den yngste är då Alexander Janebrink. Hasse som sjunger i Flamingo han har en dotter som har en dotter som heter Junie. Och nu har då Alexander och Junie varit ihop i många år och nu fått en liten pojke tillsammans.

Dennis och Hasse
Dennis och Hasse har båda fått en bebis i familjen. Foto: TT

Wow, det här är ett riktigt dansbandsbarn?

– Ja det är klart.

Vad heter pojken?

– Vi har inget namn på pojken än men det finns olika förslag.

Hasse Carlsson, 78, sångare i Flamingokvintetten har alltså fått ett barnbarnbarn. Hasse är även pappa till Tommy Carlsson, 54, och Kim Carlsson, 51, som spelar tillsammans med Casper Janebrink i Arvingarna.

FOTO: Instagram/TT

Annons