Casper Janebrink om bebislyckan – fina orden till kändisparet

CASPER JANEBRINK

Casper Janebrink ska snart bli pappa för tredje gången med sin nya kärlek Therese Andersson. Detta besked kom kort efter skilsmässan från ex-frun Helena Janebrink.
Nu har Casper uttalat sig om en bebislycka! Läs de fina orden här.
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Det var tidigare i år som Casper och hans ex-fru Helena Janebrink, 44, gick ut med beskedet att de valt att gå skilda vägar. Kort därpå meddelade han att han träffat kärleken på nytt – och att hon dessutom väntade hans tredje barn.

Senare i en intervju med Aftonbladet avslöjade han att de redan innan skilsmässan hade börjat träffats.

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så, sa han i intervjun.

Nu kommenterar Casper den stora bebislyckan som råder i Sverige!

Oron för att missa förlossningen – kollegan berättar

Arvingarna där Casper är den stora frontfiguren har precis dragit igång en ny krogshow som ska gå av stapeln i Göteborg nu under hösten.

Samtidigt är Therese beräknad att föda deras första gemensamma barn. Oron för att Casper ska missa förlossningen under pågående krogshow är minst sagt närvarande. Något som band-kollegan berättat i en intervju med Hänt.

– Jag vet inte. Jag tror att båda de är införstådda med hur läget är så är det så att vi står på scenen när det händer så tror jag vi kommer spela färdigt och så får Casper åka sen när vi är klara kan jag tänka mig, förklarade Arvingarnas Kim Carlsson, 50, för Hänt.

Casper själv berättar för Hänt att han tycker att han löser situationen med att kombinera sin artistkarriär och sin papparoll bra.

– Jag tycker att jag hanterar det ganska bra. Jag tycker att jag gör det som jag måste göra och ställer upp på allt som Therese behöver hjälp med också. Så jag känner mig inte så där jättestressad över situationen faktiskt, säger han till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caspers ord till de nyblivna föräldrarna

Men nog är det allt ytterligare ett kändispar som precis i dagarna har fått tillökning i familjen. Det är nämligen Robin Bengtsson och Sigrid Bernsson som fått sitt första gemensamma barn.

”16/9 tidigt på morgonen så kom vår lilla son till världen. Vi är helt tagna av vårt lilla mirakel och njuter nu av bebisbubblan. Hemma väntar en superstolt storebror. Tacksamma och fyllda av så mycket kärlek”, skriver Sigrid på Instagram när hon berättar om den stora nyheten.

Någon som då dyker upp i kommentarsfältet är ingen mindre än Casper som gratulerar de nyblivna föräldrarna till nytillskottet.

Grattis” skriver Casper varav Sigrid svarar honom med ett rött hjärta.

FOTO: Rickard Werecki / Werecki Promotion Company/Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN