Casper Janebrinks dotter Alice har vuxit upp – så lever hon idag

Casper Janebrink, Helena, Alice och Felix.

Foto: TT

Casper Janebrink är pappa till två barn.
För Hänt berättar han om hur 17-åriga dottern Alice lever idag – samt känslorna över att barnen växer upp.
Antingen eller med Martin Stenmarck
Slå på ljud

Casper Janebrink, 50, är sångare i det populära dansbandet Arvingarna som slog igenom för över 25 år sedan med dunderhiten Eloise. Under nästan hela karriärens gång har Casper haft hustrun Helena Janebrink, 42, vid sin sida. Tillsammans har paret barnen Alice, 17, och Felix, 14. Familjen har då och då synts till på röda mattan tillsammans. Redan från barnsben dök Alice och Felix upp på offentliga tillställningar med föräldrarna.

Casper Janebrinks egna ord om att dottern växer upp

Alice närmar sig nu 18-års åldern och blir myndig nästa sommar, något som Casper bara ser positivt på.

– All tid med barnen har olika stadier men det känns mysigt att de har börjat bli vuxna och de klarar sig mer på egen hand. Man kan gå in och stötta de när de vill lite gran men oftast nu vill de vara lite för sig själva. Det handlar också om att man ska bryta sig loss från sina föräldrar och göra mer saker själv för att bli vuxen och klara livet på egen hand, säger Caspar till Hänt och fortsätter:

– Men däremellan märker man också att de behöver ha stöttning och känna att de inte är själva heller. Då får man kliva in som pappa och vara lite go och mysig. Och försöka komma med idéer och leda dem rätt i livet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så lever Caspers dotter Alice Janebrink idag

Alice är en flitig användare av sociala medier och har både ett privatare konto samt ett konto där hon publicerar bilder från jobb hon gör. Alice har nämligen funnit ett stort intresse för smink och styling, något som inte längre bara är en hobby utan som hon även har som extrajobb vid sidan av studierna.

– Hon skolar sig sminkös och stylist. Så det är väl det och mode som hon är intresserad av. Hon pluggar det för fullt nu under andra året på gymnasiet, säger Casper och fortsätter:

– Hon har börjat få lite jobb så det är jätteroligt för henne. Hon tycker att det är jättekul.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Men som dotter till ledsångaren i Arvingarna finns även musiken i blodet.

– Alice spelar både lite gitarr och piano. Hon sitter emellan åt och sjunger och spelar lite på sitt rum så det är kul. Hon har varit med och sjungit på någon låt som finns på Spotify också, säger Casper.

Alice har även på senare dar dykt upp tillsammans med familjen på röda mattan. Här syns familjen på premiär i slutet av förra året.

Casper Janebrink med familj

Foto: TT

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönen ryter ifrån efter romansryktena med Paolo Roberto

LÄS OCKSÅ: 6 saker du vill veta om Agneta Sjödins dotter Maja Strömstedt

FRÅN FÖRSTASIDAN