Casper Janebrink avslöjar sanningen om relationen med Lena Philipsson

Lena Philipsson och Casper Janebrink

Foto: TT

Lena Philipsson och Casper Janebrink har ett förflutet sedan många år tillbaka.
I en ny intervju med Hänt berättar nu Arvingarna-sångaren om hur relationen ser ut idag.
– Jag gillar hennes humor, hennes sätt att skämta om man säger så, säger Casper.

Casper Janebrink, 51, och resterande medlemmar i Arvingarna är nu redo för att ta sig an Melodifestivalen ytterligare en gång. Under lördagen är det dags att äntra scenen ännu en gång och förväntningarna är skyhöga.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lena Philipsson leder årets första deltävling

Årets tävling kommer däremot skilja sig ordentligt från tidigare år då mello-veteranerna Arvingarna medverkat. På grund av pandemin sänds alla moment i tävlingen från Stockholm och dessutom är det publikfritt på plats. Men vad som precis är detsamma som tidigare är den stora folkfesten hemifrån tv-sofforna.

I år blir det även olika programledare vid varje tävlingsmoment. Hela tio folkkära profiler har tackat ja till att leda musiktävlingen i år. Först ut är artisten Lena Philipsson, 55, som själv även har både tävlat och vunnit Melodifestivalen. Lena kommer under lördagen leda programmet tillsammans med Christer Björkman som 2021 arbetar med programmet en sista gång.

Casper Janebrink och Lena Philipsson relation

För Casper är Lena ett välkänt ansikte. Inte nog med att de under lördagen medverkar i samma tv-produktion och dessutom har uppträtt på samma scener så berättar han nu om en koppling till artisten som många nog har glömt. När Hänt når Casper ser han glatt fram emot att träffa Lena igen.

LÄS MER: Sanningen om Lena Philipssons mystiska kärleksliv

– Det ska bli kul, vi har arbetat ihop med Lena Philipsson i tidigare sammanhang. Det var i Melodifestivalen 1999 då vi ställde upp med en låt som hette "Det svär jag på" som Lena har skrivit tillsammans med Torgny Söderberg. Så då träffade vi Lena i de sammanhangen för hon hade sjungit och gjort demon och sen gjorde vi den efter det då. Så henne har vi stött på lite grann genom åren, säger Casper.

Lena är förutom sin sångröst känd för sin charm. Hon brukar minst sagt inte vara blyg under offentliga tillställningar och kan tänkas säga både det enda och det andra. Inför Lenas frågor i green room har dock Casper och kollegorna ingen speciell taktik för att ge svar på tal.

– Det har vi inte tänkt på så mycket men jag gillar hennes humor, hennes sätt att skämta om man säger så. Så vi får väl hoppas att det kommer något passande som vi kan vara lite rappa och svara på.

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgrens familjekamp – fyra månader efter dotterns födsel

LÄS OCKSÅ: Nya bilden på Thomas Di Leva – så har vi aldrig sett honom