TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bilden på Thomas Di Leva – så har vi aldrig sett honom förut

03 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Thomas Di Leva
Den folkkära artisten Thomas Di Leva är känd för sitt långa hår och sina färgglada klänningar, men på nya bilder ser vi honom i en look vi inte är vana att se honom i!
Annons
Allt om Thomas Di LevaBrand logo
Allt om Thomas Di Leva

Thomas Di Leva är sångaren och låtskrivaren som med sin speciella musikstil och sätt att vara har blivit en självklarhet inom svenska musikscenen. Med albumet På ett fat blev han känd över hela landet, och med plattan Vem ska jag tro på? blev han snabbt en av landets kändaste och mest folkkära artister.

Sedan flera år tillbaka är han gift med den 20 år yngre Sofie Oscarsson och tillsammans har de sonen Telo. Men från ett tidigare äktenskap med Katarina Di Leva har han Thomas även sonen Cosmo.

Thomas Di Leva har haft det tufft

Men precis som för många andra inom underhållningsbranschen har dessa gångna år varit tuffa för Thomas. Att inte kunna turnera och hålla i konserter har satt honom i en ekonomisk knipa, och på sin Facebooksida har han vid ett flertal tillfällen kommunicerat sorgen med sina fans.

Som en följd av krisen var den folkkäre sångaren bland annat tvungen att sälja sin Gibson-gitarr via en annons på Facebook. I en intervju med Expressen berättade han om situationen.

Annons

– Det har varit ett tufft år för alla inom artist- och kulturbranschen, hotell, restaurang och så vidare. Det gör att man ser om sitt hus. Jag har ju familj, då känner man ett ansvar att betala räkningar och sätta mat på bordet, säger han innan han fortsätter:

– Ett bra år har man två konsertgitarrer. Men nu när man tvingas sälja en av gitarrerna så vet man att man kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan, precis som många andra i den här branschen. Det är inte roligt. Jag har turnerat för utsålda hus året runt i 40 år snart, och nu har jag i princip näringsförbud. Det blir ett tufft läge. Speciellt när det pågår så här länge.

Thomas Di Levas plötsliga utseendeförändring

Men det har också kommit bra nyheter för artisten! Hösten 2021 gav Di Leva äntligen sig ut på turné igen. Nypremiär för turnén Changes, för att tolka den stora idolen David Bowies låtar!

Och inför den stora premiären släpptes det en hel del pressbilder på Di Leva som visade sångaren i en helt ny stil än vad man annars är van att se honom i! På bilderna har han nämligen slopat de annars väldigt färgglada klänningarna och istället bytt ut dem till en kostym, och håret som i vanliga fall brukar vara utsläppt har han istället satt upp i en knut.

FOTO: Mattias Edwall
Annons