TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så här ser Thomas Di Levas barn Telo och Cosmo ut i dag

04 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Thomas Di Leva
Sångaren Thomas Di Leva har två barn från två olika äktenskap.
Såhär ser sönerna Telo och Cosmo ut idag!
Annons
Allt om Thomas Di LevaBrand logo
Allt om Thomas Di Leva

Thomas Di Leva, 56, är sångaren och låtskrivaren som med sin speciella musikstil och sätt att vara har blivit en självklarhet på svenska musikscenen. Med albumet På ett fat blev han känd över hela landet, och med plattan Vem ska jag tro på?, som skrevs strax efter statsministern Olof Palmes död, fick han många ärade titlar – bland annat Årets bästa album enligt tidningen Slitz. 

När han var 14 år bytte han efternamn från Magnusson till Di Leva,  som bland annat var inspirerat av sin mors italienska flicknamn Lena. Ett namn som han nu har fört vidare till sina barn.

Thomas familj

Sedan sju år tillbaka är Di Leva gift med den 20 år yngre Sofie Oscarsson, 37. Paret gifte sig vid en sjö i skogen och såhär skrev sångaren om deras bröllopsdag på sin officiella Facebooksida:

“Idag den 28 augusti 2013 på den indiska högtidsdagen Janmashtami gifte jag och Sofie oss vid vår favoritsjö i skogen. Solen strålade och vattnet glittrade när våra hjärtan förenades i oändlig kärlek.”

Annons

Tillsammans har de sonen Telo, 9, som föddes ett par år innan bröllopet. Även det skrev han om på Facebook.

Det här gör barnen idag

Barnen har inte synts så mycket i offentligheten tillsammans med sin pappa, men på Katarinas Instagram kan man skymta sonen Cosmo ibland. I februari i år fyllde den äldsta sonen 19 år och har numera gått klart gymnasiet. I samband med att Cosmo slutade skolan skrev mamma Katarina en text om kärleken till sonen.

 

“Hur hände det att du kom till mig, Cosmo? En sådan enorm värld av kärlek, medvetande, känslor, intelligens, idéer, visioner gjort av till synes ingenting. Jag undrar ibland var det lilla barnet är, hans varma lilla hand i mina. Hans mjuka hår luktade som om ren kärlek hade en doft, medan han sov nära, nära mig. Så snabb att lära sig, så snabb att skapa ett eget sinne … så stark”, skriver hon fascinerande.

Hon fortsätter att skriva om framtiden han nu går till mötes.

Det är en komplex värld som du går in i,  och du och dina bröder och systrar kommer att möta en våg av transformation. Även om det kommer att bli en intensiv och till och med kaotisk resa, vet jag att du har den medfödda intelligensen för att lära känna den, använda kontrasten och föda nya berättelser som går igenom till andra sidor och perspektiv.
Jag tror på dig. Steg för steg. Gå ut där nu, min kärlek. / Mamma”, skriver hon.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons