Caroline Kejberts plötsliga beslut efter långa tystnaden

Caroline Kejbert och Joacim

De senaste åren har varit hektiska för Caroline Kejberts del.
Nu väljer Bonde söker fru-profilen att berätta sanningen om den långa tystnaden.
– Det känns ganska naturligt att det inte fanns tid, skriver hon.

Det var tack vare sin medverkan i Bonde söker fru som Joacim Rickling, 28, och Caroline Kejbert, 30, fann varandra. Kärleken mellan dem började växa under inspelningarna och efter att kamerorna slocknat bestämde de sig för att flytta ihop och bilda familj. Dottern Wilda har hunnit bli ett år gammal och det verkar som att paret trivs bra med sitt liv tillsammans på släktgården, som ligger utanför Enköping.

Joacim och Caroline har minst sagt haft fullt upp sedan de ställde upp i Bonde söker fru. De har bland annat renoverat huset, spelat in sin egna realityserie Bondeparet samt bestämt sig för att öppna en gårdsbutik.

Caroline Kejbert om stora livsbeslutet

Tanken är att gårdsbutiken ska öppna redan nu i höst. Joacim och Caroline jobbar alltså intensivt med att få i ordning allt inför premiären, vilket stundtals är väldigt krävande.

”Pulsen går lite upp och ner varje dag när jag tänker på att jag faktiskt har släppt allt det som jag tidigare kämpat hårt för; studier och jobb – för att nu istället följa min dröm och driva eget inom ett helt annat område”, skrev Caroline på Instagram nyligen.

De två senaste åren har varit hektiska för Caroline Kejbert och därför har hennes blogg, som hon startade 2018, fått lida en hel del. Hon har stundtals varit väldigt aktivt och skrivit långa inlägg, men sedan i vintras ekar det tomt. Nu berättar hon varför det har varit tyst så länge.

”Trots att många av er visade stor uppskattning och att det är ett sätt att komma er närmre än enbart Instagram så hade jag bara inte tid kände jag…”, skriver hon i ett nytt inlägg.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya beskedet efter långa tystnaden

I samma veva som Caroline startade bloggen var hon gravid med Wilda, renoverade huset och spelade in den första säsongen av Bondeparet. Hon förstår nu att det var naivt att starta ännu ett projekt under den tiden.

”I efterhand hör jag ju hur det låter, och det känns ganska naturligt att det inte fanns tid över för skrivande”.

De läsare som har saknat Carolines blogg behöver inte misströsta – hon har nämligen bestämt sig för att dra igång med den nu igen.

”Wilda börjar på förskola och jag kommer kunna satsa helhjärtat på det jag brinner för: mina kanaler och min butik! Nu känner jag att det är dags!”, skriver Caroline Kejbert.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert om vändningen i relationen med Joacim Rickling

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts nya barnbesked med Joacim Rickling

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!