Caroline Kejberts livsbeslut efter avslöjandet med Joacim

Caroline Kejbert och Joacim

Caroline Kejbert fann kärleken i Joacim Rickling i Bonde söker fru 2017.
Sedan dess har hon tvingats fatta ett stort beslut inför framtiden.
Nu öppnar Caroline upp om den drastiska livsförändringen.

 

För bonden Joacim Rickling, 28, och hans flickvän Caroline Kejbert, 30, fick resan i det kärlekssökande programmet Bonde söker fru ett lyckligt slut. Idag bor de tillsammans på en gård utanför Enköping med deras gemensamma dotter Wilda. Men på senaste tiden har Caroline ställts inför ett tufft livsbeslut. Nu berättar hon om sina känslor angående beslutet.

Efter deras medverkan i Bonde söker fru har man kunnat följa deras resa och liv på gården i deras egna program Bondeparet, och för bara någon månad sen släppte de den stora nyheten att Caroline ska öppna en butik på Tuna gård.

Caroline Kejbert om gårdsbutiken

Caroline har tidigare berättat att det är en dröm som går i uppfyllelse, men att det också innebär att hon har varit tvungen att lägga hennes andra planer åt sidan. Planer som hon har jobbat väldigt hårt för. Caroline Kejbert är nämligen utbildad civilingenjör och har under alla år kämpat för att kunna arbeta inom det yrket, för att plötsligt ta en tvärvändning.

Bondeparet besökte Linda Lindorff med dottern Wilda.

Efter att ha funderat fram och tillbaka bestämde sig Caroline och Joacim för att till slut göra slag i saken och våga chansa på drömmen. Men trots att hon innerst inne vet att hon gör det rätta, kan hon inte låta bli att tycka det känns läskigt.

Orden om det nya livsbeslutet

Det är i ett inlägg på Instagram som hon öppnar upp om den senaste tiden och hur allt det här med butiken har påverkat henne. Efter en helg tillsammans med sina tjejkompisar delar hon med sig av sina tankar:

”Blickar tillbaka på helgen som var med mina tjejer! Vilka fina dagar vi hade med god mat, dryck, roliga spel, nakenbad i regnet, prat i mängder och ännu mer skratt! Det gjorde riktigt gott för själen”, skriver en tacksam Caroline.

Joacim Rickling fann kärleken Caroline Kejbert i och med Bonde söker fru.

Hon fortsätter sedan:

”Speciellt nu i dessa tider när pulsen går lite upp och ner varje dag när jag tänker på att jag faktiskt har släppt allt det som jag tidigare kämpat hårt för; studier och jobb – för att nu istället följa min dröm och driva eget inom ett helt annat område. Hinner tänka om hundra varv i huvudet varje dag om alla val i den här planeringen.”

Caroline hoppas att allt kommer bli lika magiskt och bra som hon föreställt sig, och passar även på att tacka för allt stöd hon har fått under resan gång.

”Det gör mig ännu mer säker på min sak, att jag gjort rätt val”, erkänner hon.

Och precis som tidigare fortsätter Caroline Kejberts följare att uppmuntra henne och beslutet att våga följa sin dröm.

”Bra att du följer din dröm. Livet går inte repris. Att få leva som ni gör är en ynest. Så roligt att följa er båda två, vilka ungdomar. Och att wilda går hem i alla väder”, skriver en trogen följare.

FOTO: TV4