LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings nya barnbesked – ett år efter dotterns födsel

08 okt, 2023 
Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling har döttrarna Molly och Wilda tillsammans.
Nu kan Caroline komma med ett nytt barnbesked för framtiden!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmammaBrand logo
Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

PPPJoacim Rickling, 32, och Caroline Kejbert, 33 föll för varandra i succéprogrammet Bonde söker fru 2017. De blev snabbt en tittarfavorit och har även efter programmet fått en stor följarskara på deras sociala medier.

Sedan Bonde söker fru har det hänt mycket för paret. På sex år har de flyttat ihop och fått två döttrar tillsammans – Wilda som kom till världen 2019 och Molly som familjen kunde välkomna under 2022.

Nu kan Caroline komma med ett nytt barnbesked!

Caroline Kejberts nya barnbesked

Nyligen hade Caroline en frågestund på Instagram. Där svarade hon på blandade frågor rörande familjen och karriären. En fråga som hon fick av en följare var om hon och Joacim vill ha fler barn.

”Vi vet inte riktigt faktiskt. Vi har varken stängt dörren eller att vi direkt planerar för det. Framtiden får utvisa. Inte just nu iallafall”, svarar Caroline.

I slutet av sommaren var det dags för för inskolning på förskolan för den yngsta dottern Molly som nu har blivit 1,5 år gammal.

Caroline Kejberts sorg efter insikten med dottern Molly

Efter den långa mammaledigheten delade Caroline med sig av känslorna kring inskolningen och vemodet inför den era som upphör.

”Det känns både som en frihet och som en sorg, säger hon efter att hon lämnat Molly den första ”riktiga” dagen på förskolan”, skrev hon då på sin blogg.

Dottern Molly verkade däremot inte hålla med om känslorna, då hon redan börjat stormtrivas på förskolan.

”Det är nästan lite snopet! Hon har knappt velat vara med mig på inskolningen. Och det är lite sorgligt på något sätt, att det här kanske var min sista föräldraledighet. Vem vet, jag kanske inte får fler barn”.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons