Caroline Kejberts ord om bondelivet i Nyhetsmorgon “Meckigt”

Caroline Kejbert berättar om oron för dotten Wilda.
Imorse gästade bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling Nyhetsmorgon och med sig hade de lilla Wilda. De berättade om kommande säsongen av Bondeparet och om livet sedan de blev föräldrar.
Annons

I början av året blev Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert, 28, och Joacim Rickling, 27, föräldrar till sitt första barn. Den lilla bebisen har fått namnet Wilda.

Caroline och Joacim träffades under Bonde söker fru i TV4 och efter programmet gick allt snabbt för paret. Caroline Kejbert flyttade in på Joacim Ricklings gård och sedan fick de sitt eget tv-program Bondeparet och i juli avslöjade de att de väntade barn.

Imorse gästade paret Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon inför säsong två av Bondeparet. Med sig hade de även ursöta dottern Wilda, som höll sig lugn under hela intervjun.

Annons

När Caroline sökte till Bonde söker fru, bodde hon fortfarande i storstaden men valde ändå att söka eftersom att hon kände sig färdig med innerstaden. Även fast hon trivs väldigt bra med livet på landet, berättar hon att det finns vissa nackdelar också.

Annons

– Det blir ju meckigare att träffa kompisar i stan, många kompisar bor i Stockholm. Men många är i Arboga också, så om vi möts halvvägs blir det bara en timmes väg ungefär. Jag sökte till Jocke och visste att han inte skulle flytta på sig. Men jag kände mig klar med innerstan, så det har inte varit tufft alls, säger Caroline.

Caroline avslöjar att hon och Joacim fortfarande pratar om Bonde söker fru var och varannan dag. Och tacksamheten till programmet är stort.

– Det är ju helt galet att det kunde bli så bra, säger Caroline och ler stort.

Världens stoltaste

Både Joacim och Caroline tycker att tiden som föräldrar rusat förbi och att det är alldeles fantastiskt att ha en liten familj.

– Det känns så naturligt att hon är med oss, menar Caroline

Annons

När Jenny visar upp ett klipp från den kommande säsongen av parets program, ser vi Joacim som hyllar sin kärlek när hon pratar om sin dotter som då ännu inte kommit till världen. Han menar att om Wilda liknar Caroline och har hennes personlighet så kommer hon att vara världens bästa.

– Det är svårt att sätta ord på det framför allt nu när det gått tre månader, men jag är världens stoltaste, säger Joacim om hur det känns att nu vara pappa.

I den kommande säsongen av Bondeparet filmar de med egna kameror och de lovar tittarna att det kommer blir mer personligt denna säsong.

– Det som skiljer denna säsong från första man får dölja med i vår vardag på ett djupare plan, säger Joacim Rickling.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…