Caroline Kejbert efter Linda Lindorffs besök: ”Mycket har hänt”

Caroline Kejbert
I veckan var Linda Lindorff på besök hos Bonde söker fru-profilerna Joacim Rickling och Caroline Kejbert.
Nu berättar de om mötet.
– Alltid lika roligt, skriver paret i ett inlägg på Instagram.
Annons

Det var i Bonde söker fru 2017 som Caroline Kejbert, 30, och bonden Joacim Rickling, 28, blev ett par. Strax efter inspelningen av TV4-programmet flyttade de ihop och idag bor de tillsammans på Tuna gård tillsammans med dottern Wilda som föddes i början av året.

Annons

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har även en egen serie på TV4 play. I Bondeparet har man kunnat följa familjens liv på gården och genom Carolines blogg får fansen ytterligare en inblick.

När Caroline Kejbert nyligen fyllde 30 år skrev hon ett långt inlägg om den lyckade födelsedagsfesten.

Annons

”Åh jag blev rörd till tårar av vackra tal från mina fina vänner och min familj. Jag känner mig så lyckligt lottad som har dessa människor omkring mig. Jag hade en önskan och det var att detta skulle bli en riktig jäkla fest och att jag ville känna mig som gäst på min egen fest – och så blev det verkligen”, skrev hon i inlägget.

På parets gemensamma Instagram-konto har det dock varit relativt tyst den senaste tiden. Förra veckan avslöjade Joacim och Caroline att detta beror på att de har haft fullt upp med arbetet på gården.

”Vi ha haft fullt upp med att avsluta skörd samt styra en stor födelsedagsfest, men nu ska det bli nya tag!”, skrev de i intill en bild på Wilda i sin vagn.

Linda Lindorff på besök hos Joacim Rickling och Caroline Kejbert

I ett nytt inlägg på Joacim och Carolines Instagram-konto berättar paret nu att de har haft besök av ingen mindre än Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff, 47. De avslöjar även anledningen till besöket.

Annons

”Idag var Linda Lindorff här på besök och spelade in Bonde söker fru Julspecial. Alltid lika roligt att prata av sig och dessa besök får en verkligen att inse hur mycket som har hänt i våra liv de senaste 2,5 åren”, skriver bondeparet.

Linda Lindorff verkar ha en nära relation till paret och skriver i en kommentar att det var väldigt roligt att träffa Joacim och Caroline samt deras dotter.

”Så roligt ses! Ni är underbara. Och så mysigt att få gosa lite med er otroligt supersöta lilla Wilda. Hon är så fin!”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…