Caroline Kejberts nya ord om dottern Wilda efter kritiken från följarna

Caroline Kejbert

Foto: TV4/Instagram

Carline Kejbert är mamma till tvååriga dottern Wilda.
Nu berättar hon om känslorna över att få kommentarer om sitt föräldraskap.
– Jag kan tycka att det är skrämmande hur dömande mammor kan vara mot varandra, säger Caroline till Mama.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann kärleken i varandra då de medverkade i TV4:s Bonde söker fru. Paret kom att bli så populära att de till och med fick sin egna serie Bondeparet. Idag lever de ett familjeliv med dottern Wilda på Tuna gård. där även Caroline öppnat upp sin egna gårdsbutik.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Förklaringen till plötsliga blogg-pausen

Kejbert concept som butiken heter hade under en längre tid varit paret hemliga projekt på gården, tillslut var det dags att avslöja vad de hållit på med och nyheten mottogs väl. Sedan dess arbetar Caroline med butiken, ett beslut hon verkar trivas bra med.

LÄS MER: Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

”Nu när jag varit hemma med Wilda har jag insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat”, förklarade hon i bloggen inför öppningen.

Gårdsbutiken har dock kommit att ta en hel del tid, något som lett till att Caroline tagit paus från sin blogg. I en tidigare intervju med Hänt berättade Caroline om varför det ekar tomt på inlägg.

– Det är ofrivilligt skulle jag säga. Bloggen har hamnat som min sista prioritet av allt. När det gäller butiken, Instagramsidorna som vi har, min familj – då hamnar bloggen absolut sist. Den tar väldigt mycket tid, sa då Caroline Kejbert.

Det låter alltså inte som att Caroline beslutat sig för att sluta dela med sig av uppdateringar om familjelivet, utan att bloggen endast är på paus tillfälligt. Det finns dock både för och nackdelar med att öppet berätta om sitt liv och de beslut man tar som förälder.

Caroline om andra mammors kritiska kommentarer

I en ny intervju med Mama berättar Caroline om sina tankar kring den kritik hon då och då möts av i sociala medier. Det är efter att Caroline fått frågan gällande vilket som är hennes bästa mamma-råd som hon berättar om sina tankar kring andras åsikter om hennes föräldraskap.

– Att inte tänka så mycket på hur allt ”borde vara” eller att jämföra sig med andra. Jag har alltid utgått från mig själv när det gäller Wilda, inte oroat mig i onödan och mitt största råd är: Lyssna inte på alla pekpinnar. Jag kan tycka att det är skrämmande hur dömande mammor kan vara mot varandra och hur mycket man kan lägga sig i en annans mödraskap. Jag är otroligt förskonad från det men jag har också valt att inte dela med mig av Wildas utveckling i detalj, hur vi resonerar med rutiner, vad vi låter henne äta och inte och så vidare. Och det är ett aktivt beslut vi har tagit. säger Caroline till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam om vaccinet mot covid-19 efter dotterns insjuknande i narkolepsi

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs namnavslöjande till kommande bebisen – Erik Bergs reaktion