Caroline Kejberts glädjebesked med Joacim Rickling – efter dotterns födsel

JOACIM RICKLING, CAROLINE KEJBERT

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har nyligen blivit tvåbarnsföräldrar och nu ser de ljust på framtiden! Men det finns en specifik sak som de ser fram emot lite extra, och som troligtvis även kommer glädja deras fans... Nu avslöjar Caroline!
0:35

Efter reklamen: Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

(0:35)

Caroline Kejbert, 32, och Joacim Rickling, 30, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Paret blev otroligt populära och fick sedan en egen uppföljningsserie med namn Bondeparet.

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan dem och de har bland annat öppnat en gårdsbutik tillsammans. Utöver det har de även fått barn ihop! I januari 2019 kunde de välkomna sin första dotter, Wilda, 3 år. Nästan prick 3 år senare, närmare bestämt dagen innan Wildas födelsedag, kom lillasyster Molly.

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev Caroline efter förlossningen.

Avslöjar
Bingo bryter tystnaden – starka känslorna för Julia

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejberts hälsokamp efter dotterns födsel

Sedan dess har bondeparet njutit för fullt av sin nya familjekonstellation när de numera är fyra. Men att vara nybliven tvåbarnsförälder är kanske inte alltid helt lätt. Sedan Molly kom till världen har Caroline nämligen insett att hon lite "glömmer bort sig själv" och nyligen berättade hon om kampen med hur hon skulle komma tillbaka till hälsosamma rutiner.

”Nu är det slut på sötsaker för min del. Sen Molly kom har jag tappat fokus på kosten totalt och fullkomligt vräkt i mig socker och sötsaker. Och nu börjar jag känna att det gått lite för långt, att jag är trött och orkeslös hela tiden och tom på energi. Så nu blir det skärpning. 80/20 brukar jag förhålla mig till och det ska gå tillbaka nu.”, skrev Caroline då.

Caroline Kejberts glädjebesked efter Mollys födsel

Men nu är det desto gladare miner som kommer från den folkkära tv-profilen!

”Idag har jag haft ett härligt pirr i kroppen, en sån där känsla som man kunde ha när man var liten när man såg fram emot något riktigt mycket. Egentligen inget specifikt utan ser mest bara fram emot det här året vi har framför oss. 2022 kommer bli ett bra år, det känner jag, både när det gäller jobb och privat. Det blir framförallt vårt första år som en familj om fyra. Jag vill redan nu börja planera sommaren med vår lilla familj.”, skriver Caroline på Instagram.

Det är inte bara det att familjesituationen förändrats och nya projekt som är på gång – utan Caroline kommer nu med det glada beskedet att hon även kommer börja med Youtube!

”Men mycket annat spännande som händer också! Ny butik med invigning och allt vad det innebär, nytt projekt som jag hoppas kunna inleda under våren och dela med mig av och så youtube som vi äntligen börjat filma!”

Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!