Caroline Kejberts kamp efter dottern Mollys födsel – nu berättar hon om beslutet

Caroline Kejbert

Caroline Kejbert är nybliven tvåbarnsmamma.
Men det är inte alltid en dans på rosor – nu berättar hon om insikten.
”Tappat fokus”, skriver hon.
0:46

Efter reklamen: Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings kärlekssaga

(0:46)

Paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru 2017. Duon fick sedan en egen uppföljningsserie med namn Bondeparet.

Sedan dess har kärleken spirat och de har bland annat öppnat en gårdsbutik tillsammans. Utöver de fick de även i januari 2019 välkomna sin första dotter, Wilda, 3 år. Nästan prick 3 år senare, 2022, kom lillasyster Molly.

Robins första ord efter Sigrids avslöjande om diagnosen

Caroline Kejberts ord om förlossningen

När Molly nyligen gjorde entré till världen skrev mamma Caroline om den känslosamma stunden.

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer.”, skrev Caroline på Instagram då.

Joacims ord om bebislyckan

Pappa Joacim kommenterade lyckan för Hänt när de precis hade blivit tvåbarnsföräldrar.

”Vi mår jättebra, tack! Kändes väldigt skönt att komma hem och landa hemma för att imorse vakna upp till Wildas födelsedag. Caroline var en riktig kämpa på förlossningen och jag är så stolt över henne!”, skrev Joacim i ett meddelande till Hänt.

Carolines ärliga ord om hälsan – nu berättar hon

Men att vara nybliven tvåbarnsförälder är kanske inte alltid lätt. Nu skriver Caroline hur hon lite "glömt bort sig själv" och hur hon måste komma tillbaka till hälsosamma rutiner.

”Nu är det slut på sötsaker för min del. Sen Molly kom har jag tappat fokus på kosten totalt och fullkomligt vräkt i mig socker och sötsaker. Och nu börjar jag känna att det gått lite för långt, att jag är trött och orkeslös hela tiden och tom på energi. Så nu blir det skärpning. 80/20 brukar jag förhålla mig till och det ska gå tillbaka nu.”

SENASTE NYTT!