Caroline Kejbert visar upp gamla bebisbilden med dottern Wilda

Caroline Kejbert & dotter Wilda

Tillsammans med bonden Joacim Rickling har Caroline Kejbert dottern Wilda.
Nu har Caroline lagt upp en bild på dottern som väcker starka reaktioner i sociala medier.

Caroline Kejbert, 31, träffade sin stora kärlek Joacim Rickling, 30, i Bonde söker fru år 2017 och sedan dess har det hänt en hel del.

Strax efter att kamerorna slocknade lämnade Caroline sitt liv i Stockholm för att istället ta sitt pick och pack och flytta in på Joacims gård, och tillsammans har de nu skaffat sig en vardag ihop.

Strax därefter fick Joacim och Caroline sitt första barn, dottern Wilda, och nu väntar de även ett syskon till henne.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra barn

Det var i mitten av sommaren som bondeparet avslöjade att de väntar sitt andra barn. Lyckan var såklart total och kommentarsfältet fylldes snabbt med gratulationer och glädjerop.

I samband med avslöjandet berättade Caroline att barnet väntas komma i januari, vilket innebär att hon är mer än hallvägs in i graviditeten nu. Och det är en minst sagt exalterad Caroline som väntar på sitt andra barn.

– Vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”, berättade hon nämligen i en intervju med Hänt för inte så länge sedan.

Joacim och Caroline har tagit reda på vilket kön bebisen har men har valt att inte gå ut med det än. Även namnvalet har de börjat diskutera, men även där kommer följarna att få vänta innan ett besked kommer.

Exklusivt
Bonde söker fru-profilen rasar mot Bianca: ”Lurar”

Starka reaktioner efter ovanliga bilden på dottern

På Carolines Instagram är det nu en hel del bilder från vardagen på gården men också mycket drömmande om hur det kommer vara när de snart är fyra som bor där. Men nyligen valde hon istället att se tillbaka.

På Instagram har hon nämligen delat med sig av en gammal bild på sig själv och dottern Wilda, och bilden får som väntat följarna att smälta!

”Drar till med en TB så här en torsdag - Jag och en liten Wilda på 9 månader”, skriver Caroline Kejbert intill bilden, varpå kommentarsfältet snabbt fylls.

”Liks söt då som nu”, skriver en följare.

”Så fin bild på er”, skriver en annan.

”Åh vilket fint kort på er!”, hälsar en tredje.

LÄS OCKSÅ: Ellinor Bjurström om att sluta amma dottern på grund av sin psoriasis

LÄS OCKSÅ: Lena Nilssons starka ord till Einárs flickvän Alexandra Torgrip

Senaste nytt