LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caroline Kejbert ryter ifrån mot kritiken om dottern Wilda

02 dec, 2021 
Caroline och Wilda
Caroline Kejbert har snart varit mamma i hela tre år.
Nu berättar hon för tidningen Mama vad hon lärt sig under årens gång och hur hon ser på folk som vill lägga sig i hennes uppfostran.
– Jag tänker alltid att jag vet bäst vad som är bäst för Wilda.
Annons
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla treBrand logo
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre

Caroline Kejbert och Joacim Rickling är idag ett bondepar som många känner igen – efter att de blev kära i TV4:s populära program Bonde söker fru,

Sedan deras medverkan i programmet har mycket hänt. De har flyttat ihop, fått dottern Wilda tillsammans, startat en gårdsbutik och nu väntar de även sitt andra gemensamma barn. Utöver de har de också haft sin egna tv-serie Bondeparet ihop.

Caroline Kejberts beslut med dottern Wilda

I en intervju med Hänt har Caroline berättat om livet som småbarnsförälder och hur de tänker kring att visa upp sin dotter i sociala medier. Caroline sa då att hon och Joacim pratade en hel del innan Wilda kom om hur de borde göra.

– Saken är den att hon utgör en stor del av vår vardag, så det blir svårt att undvika. Men det är klart att hon definitivt kommer få bestämma själv när hon är äldre.

– Många tycker ju mycket angående hur man ska göra, och vi tror att vi vet bäst om hur vi ska ta hand om vårt barn. Vi delar med oss av bilder och vad vi gör om dagar. Men inte mer detaljerat är så, och det är ett beslut som vi tog väldigt tidigt, sa Caroline Kejbert vid tillfället.

Annons

Caroline Kejbert: Skulle aldrig ta åt mig av vad någon annan tycker

I en intervju med tidningen Mama så berättar Kejbert nu hur hon tänker kring sin mammaroll och att barn nummer två snart är här. På frågan vad hon lärt sig sedan hon fick sitt första barn nämner hon bland annat att hon lärt sig att inte ta åt sig av hur andra tycker hon ska uppfostra sitt barn.

– Att allt kommer naturligt. Jag hade inte bytt en blöja i hela mitt liv när jag fick Wilda och var väldigt ovan med barn men det är ju verkligen något som faller sig naturligt. Jag har också lärt mig att inte lyssna på vad alla tycker och tänker om ens uppfostran av sitt eget barn. Jag tänker alltid att jag vet bäst vad som är bäst för Wilda och skulle aldrig ta åt mig av vad någon annan tycker att jag borde göra i min uppfostran av henne.

Hon säger även att hon tror att två barn inte kommer göra någon större skillnad än ett, gällande henne och Joacims relation.

– I nuläget så ser jag inte att det ska påverka min och Joacims relation, men det kan man ju såklart aldrig veta innan. Däremot så är jag och Jocke väldigt duktiga på att prata om allt och framförallt om tankarna vi har för tiden framåt och hur vi tror att det kommer bli med två barn. Det tror jag kommer underlätta.

Annons