Caroline Kejbert rörd till tårar efter familjens oväntade tilltag

Caroline Kejbert bonde söker fru
Caroline Kejbert är tillbaka med sin blogg.
Nu berättar TV4-profilen om den speciella händelsen som rörde henne till tårar.
– Jag känner mig så lyckligt lottad, skriver hon.
Annons

Caroline Kejbert, 30, blev ett känt ansikte efter sin medverkan i Bonde söker fru 2017, där hon fann kärleken i bonden Joacim Rickling, 28. Tillsammans bor de nu på Tuna gård tillsammans med dottern Wilda som föddes i början av året.

Tittarna kunde efter Bonde söker fru följa parets kärleksresa i egna tv-serien Bondeparet på TV4 play. Många följer även Caroline Kejbert på hennes sociala medier och framför allt via hennes blogg.

Annons

Efter att hon blev mamma har dock bloggen fått lida och i våras berättade hon för Hänt varför det inte längre blir så mycket uppdateringar.

Annons

– Jag tror att det är någon sorts prestationsgrej att när man väl skriver så vill man ju att det ska bli bra, så att det ska komma från hjärtat. Man vill ju inte skriva hux flux. Så det är väl därför som det kanske har tagit lite mer energi för mig än vad det borde ha gjort.

Caroline Kejbert berättar om 30-årsfesten

Även om Caroline Kejbert inte bloggar lika ofta som förut så dyker det då och då upp ett inlägg, till läsarnas förtjusning. Förra veckan fyllde tv-profilen 30 år och det firades stort! Nu delar hon med sig av den fantastiska festen i ett nytt inlägg.

”En hel vecka har gått sedan jag hade min 30-års fest och jag svävar fortfarande på moln.” skriver hon.

Alla hennes nära och kära var på plats och det bjöds på middag, dans och fantastiska tal.

Annons

”Åh jag blev rörd till tårar av vackra tal från mina fina vänner och min familj. Jag känner mig så lyckligt lottad som har dessa människor omkring mig. Jag hade en önskan och det var att detta skulle bli en riktig jäkla fest och att jag ville känna mig som gäst på min egen fest – och så blev det verkligen.”

I ett inlägg på Instagram berättar Caroline Kejbert mer om den lyckade festen.

”Lyckoruset är totalt när jag skrollar genom alla fina bilder från förra helgens firande. Vilken dröm det var, riktig pangfest!”

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…