TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Caroline Kejberts chock i Bonde söker fru – som TV4 inte visade

14 dec, 2018 
Malin Ljung
Joacim Rickling och Caroline Kejbert från TV4:s Bonde söker fru.
1,5 år efter sin medverkan i Bonde söker fru avslöjar Caroline Kejbert hemligheter om bonden Joacim Ricklings slutval. ""Jag ville ju i själva verket bara skrika...", skriver hon på sin blogg.
Annons

Sommaren 2017 förändrade Caroline Kejberts, 28, liv för alltid. Det var då hon valdes ut som en av brevskrivarna som fick tillbringa några veckor på bonden Joacim Ricklings, 27, gård under inspelningen av Bonde söker fru.

Egentligen hade hon en familjesemester planerad och bokad i Italien, men till slut lyckades hennes pappa att övertala henne att vara med och dejta Joacim. Och även om hon nu beskriver att det var med viss skeptism hon “vaskade” sin flygbiljett så är hon så klart nu riktigt lycklig att hon tog det beslutet.

Om bara några få veckor förväntas Caroline Kejbert att föda sin och TV4-bondens första barn, de vet att det blir en liten tjej som är beräknad till slutet av december.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När Caroline i veckan såg slutvalen i årets upplaga av Bonde söker fru väcktes minnena till liv, och på sin blogg avslöjar hon nu sanningen om Joakims slutval, händelser som TV4 aldrig visade tittarna.

“Vi hade inte fått reda på att det skulle vara slutval den dagen utan blev bara hämtade och ombedda att ta med något snacks för att vi skulle bli borta ett tag. Vi fick hoppa in i var sin bil och åka iväg. Då började jag förstå att det är nu det händer”, skriver hon på sin blogg.

Annons

Caroline fick sedan vänta i bilen som stannat på en skogsväg, innan hon kördes tillbaka till gården och ombads att gå ut till Joacim som väntade på henne långt ute på ett vetefält.

Carolines osäkerhet på Joacim Rickling

“Jag får ofta frågan om jag kände mig säker i Jockes val, om jag visste att han skulle välja mig – men det gjorde jag absolut inte! Jag vågade inte ha någon som helst magkänsla någon gång…”, skriver hon.

Trots att hon hade tillbringa flera veckor tillsammans med TV4-bonden och bott hemma hos honom upplevde inte Caroline som att de kände varandra särskilt bra.

“Egentligen så kände vi inte varandra riktigt väl. Jag visste ju inte om alla hans sidor, och de sidor jag lärt känna när kameran inte har varit med var ju tillsammans med de andra tjejerna. Det är väldigt märklig att bo tillsammans med killen du är intresserad av, samtidigt som det är ett par andra tjejer där som är lika intresserade av honom”, skriver hon.

Annons

Resten är egentligen tv-historia, Joacim valde att fortsätta sin kärleksresa med Caroline. När hon nu ser klipp från slutvalet fäller hon glädjetårar, men tycker själv att det syns tydligt hur nervös hon var och att hon har svårt för att visa känslor.

“Jag ville ju i själva verket bara skrika av lycka! Åh vilken dag alltså, och tänk så bra det blev”, avslutar hon sitt inlägg.

Joacim och Caroline flyttade ihop under hösten 2017. De har under denna höst haft en egen realityserie på TV4, Bondeparet, där tittarna har fått följa med i deras renovering av drömhemmet.

FOTO: TV4

Annons