TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Caroline Kejbert om oväntade gravidsmärtorna: ”Akut”

29 nov, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
TV4-profilen Caroline Kejbert om gravidsmärtorna
Caroline Kejbert och Joacim Rickling från Bondeparet får barn om drygt en månad. Nu berättar Caroline Kejbert om hennes oväntade gravidkrämpa.
Annons

I förra årets omgång av Bonde söker fru fann Caroline Kejbert, 28, kärleken i bonden Joacim Rickling, 27. Det sa klick under inspelningen och en kort tid efter att kamerorna stängts av flyttade paret ihop.

Efter Bonde söker fru har Caroline Kejbert och Joacim Rickling haft sin egen dokusåpa, Bondeparet, som har visats på TV4 Play. Där har de visat upp sitt vardagsliv tillsammans och arbetet med att renovera Joacim Ricklings släktgård.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under inspelningen av Bondeparet avslöjade de också att de väntar barn. Glädjen var stor och de har lagt mycket tid på att inreda en barnkammare till den lilla bebisen.

Caroline Kejbert är nu i vecka 34 i graviditeten och det är bara 42 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Hon har tidigare berättat att hon haft ont i ryggen under graviditeten.

Under förra veckan började jag få mina första smärtor, och det är den rackarns ischiasnerven som spökar. Ska väl inte klaga, men kan inte låta bli att bli irriterad på mig själv”, skrev hon i oktober på sin blogg.

Annons

Nu när graviditeten närmar sig sitt slut dyker andra krämpor upp, bland annat har hon haft svårt att sova.

Den här veckan har jag sovit ganska dåligt. Känner att magen tar stor plats och att jag oftast sover en hel natt på en sida, och så får jag ont i kroppen av det. Jag vrider och vänder på mig de korta stunderna som jag vaknar på natten och så blir jag väldigt varm när jag sover också. Ah, dåliga nätter helt enkelt“, skriver Caroline Kejbert i ett blogginlägg.

Smärtor i näsan

Även om värken i ryggen blivit bättre kan hon få plötsliga smärtor när hon rör sig.

Jag försöker komma ut på mina promenader fortfarande men kan få akut värk ibland mitt under promenaden, och då måste jag stanna upp ett tag.

Förutom avsmak för mat och cravings på frukt har Caroline Kejbert upptäckt en annan, inte särskilt trevlig bieffekt av graviditeten.

En annan sak som har börjat nu är att jag har fått smärta i näsan. Det känns torrt. irriterat och så svider det… Åh när jag snyter mig så snyter jag ut blod“, skriver Caroline Kejbert.

FOTO: IBL, TV4

Annons