Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gravida Caroline Kejbert om förändringen efter Bonde söker fru

31 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert om förändringen efter Bonde söker fru
Kärleken slog till förra sommaren när Caroline Kejbert träffade Joacim Rickling i Bonde söker fru. Nu berättar Caroline om den stora förändringen efter att kamerorna slocknat.
Annons

Caroline Kejbert, 28, bytte livet i stan mot ett liv på landet. Det var förra året som Caroline Kejbert sökte kärleken i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru – och kärleken fann hon i bonden Joacim Rickling, 27. De flyttade ihop kort efter inspelningen och i somras avslöjade paret att de väntar barn.

Under våren har paret haft sin egen dokusåpa på TV4 Play, Bondeparet, där de visat upp sitt arbete med att renovera Joacim Ricklings släktgård. Sista året har med andra ord varit fullspäckat för Caroline Kejbert vars liv genomgått en enorm förändring. Nu berättar hon om den stora omställningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

sin blogg skriver Caroline Kejbert att hon knappt reflekterat över förändringen, men att hon trivs på landet.

Jag har en ro och ett lugn i min kropp som jag aldrig tror att jag upplevt någonsin. Jag har alltid varit en person som ”suktat efter något mer” när det kommer till yrke och målsättningar när det handlar om livsstil och vart jag vill bosätta mig“, skriver Caroline Kejbert.

Annons

Caroline planerade att flytta utomlands efter sin examen från KTH. Hon sökte till ett traineeprogram utomlands och besvikelsen var stor när hon inte blev antagen.

Idag är jag ju snarare extremt glad att det blev som det blev… Jag tror att det handlade om att jag letade efter något mer som gör livet mer spännande och som kunde tillfredsställa mig några år framåt, och där och då var jag fast besluten om att det handlade om en karriär utanför Sveriges gränser“, skriver hon.

Idag tänker Caroline Kejbert annorlunda kring vart hon bor. När hon sökte till Bonde söker fru vara hon medveten att Joacim Rickling inte skulle flytta från sin gård. Det var dock inget som avskräckte henne – snarare tvärtom.

Jag och Jocke har alltid pratat om hur vi känner kring saker och ting, och jag visste hur hans arbete skulle se ut. Jag är dessutom lite av en ensamvarg, så trots att jag vill ha hem honom så kan jag ju i alla fall njuta av de ensamma stunderna. Så har jag alltid varit, att jag kan tycka att de är extremt skönt med ”egentid” i några timmar. Sen är jag och Jocke duktiga på att umgås de stunderna vi får möjlighet och att utnyttja tiden till max. Helgerna blir heliga på något sätt, och även kvällarna veckorna“, skriver Caroline Kejbert.

FOTO: TV4

Annons