LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-paret Caroline och Joacim om plötsliga graviditeten

03 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt första barn. Nu berättar Caroline Kejbert om känslorna som infann sig när hon upptäckte att hon var gravid – bara ett år efter att hon träffat Joacim Rickling.
Annons

Caroline Kejbert, 28, fann kärleken förra sommaren när hon träffade Joacim Rickling, 27, i kärlekssåpan Bonde söker fru på TV4. Under våren har paret haft sin egen dokusåpa, Bondeparet, där de visat upp sitt arbete med att renovera Joacim Ricklings släktgård.

Under arbetet med gården har tittarna fått följa hur paret väljer tapeter och målar om möbler. Men bondeparets kärleksresa har inneburit mer än så. Caroline Kejbert blev gravid och paret började genast snickra på en barnkammare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I ett öppenhjärtigt inlägg på sin blogg berättar Caroline Kejbert om hur det gick till när hon upptäckte att hon var gravid.

Vi tänkte att det kommer säkerligen ta tid med tanke på att jag ätit p-piller i så många år och vi har vänner som har försökt att bli gravida i flera år. Så med en tanke kring att det kommer antagligen ta runt ett år så valde vi att sluta med p-piller under februari någon gång, om jag inte minns fel?” skriver Caroline Kejbert på bloggen.

Annons

Hon märkte att hennes mens var sen, men tänkte att det berodde på att kroppen behövde ställa om sig efter att hon ätit p-piller under många år. Tillslut bestämde hon sig ändå för att ta ett graviditetstest.

Jag minns att Jocke skulle ner på gården och jobba, och jag sa att vi måste bara se vad stickan visar innan du springer iväg! Jag tänkte VERKLIGEN INTE att den skulle visa positivt alltså. Jocke stod och trampade utanför dörren och frågade om han kunde komma in. Jag hade lagt stickan på handfatet och sa att ”ja, men kom in och kolla för jag har hoppat in i duschen – man ska vänta i några minuter”.”, skriver Caroline Kejbert och fortsätter:

Han dundrade in, ganska stressad och frågade ”aha, vad betyder ett kryss då!?”, jag frågade om han såg ett kryss och började skratta nervöst och sa att jag är nog gravid. Jocke ropade åt mig att komma ut ur duschen, NU! – Och vi kastade oss på sängen och skrattade och frågade oss själva om vi verkligen skulle klara av det här!?

Caroline Kejbert och Joacim Rickling har tidigare meddelat på Instagram att deras första barn kommer att anlända kring årsskiftet.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons