Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-bonden Caroline Kejberts gravidproblem: "Verkligen ont"

19 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert från Bondeparet har drabbats av gravidsmärtor.
Caroline Kejbert är gravid i vecka 29. Hon och kärleken Joacim Rickling är förväntansfulla inför bebisens ankomst, men att vara gravid är ingen enkel upplevelse. Nu berättar Caroline Kejbert om smärtorna.
Annons

Caroline Kejbert, 28, fann kärleken hos Joacim Rickling, 27, i förra årets omgång av Bonde söker fru. Paret flyttade rask ihop och har under hösten synts i egna dokusåpan Bondeparet på TV4 Play. Där har tittarna fått följa Caroline Kejbert och Joacim Rickling när de renoverar den gamla släktgård till deras absoluta drömhem.

I hemmet har de skapat en barnkammare då paret väntar sitt första barn. På sin blogg berättar Caroline Kejbert om hur graviditeten fortskrider.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vi befinner oss just nu i exakta veckan 28+1, och min Preglife-app visar 70,7% avklarat Gah! Så sjukt!” skriver hon.

Caroline Kejbert har mått ganska bra under graviditeten hittills. Men nu har hon drabbats av smärtor.

Under förra veckan började jag få mina första smärtor, och det är den rackarns ischiasnerven som spökar. Ska väl inte klaga, men kan inte låta bli att bli irriterad på mig själv“, skriver hon.

Annons

Det var efter att träningspass som Caroline fick ont.

Jag har haft en så bra känsla i kroppen under hela graviditeten, sen sprang jag på ett träningspass för att jag kände att jag klarade av det och därefter började problemen.”

Caroline berättar att hon har fått rådet att stärka om musklerna kring nerven som orsakar smärtan. Därför tänker hon fortsätta med träningen – men ta det väldigt lugnt.

Jag har fått en övning som jag ska börja köra nu tre gånger om dagen sen får vi se helt enkelt om den slutar att göra ont. Jag var ute på morgonpromenad för första gången på länge idag, och jag hade verkligen ont hela promenaden. Ah, jag får hålla tummarna om att det går över snart, men som sagt – det hade kunnat vara som mycket värre“, skriver Caroline Kejbert.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4, IBL

Annons