LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tvekan efter bondeparets stora kärleksbeslut

21 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Bondeparets avslöjande
Joacim Rickling och Caroline Kejbert fann kärleken i Bonde söker fru 2017. Kort efter påbörjade de en stor renovering som många trodde skulle bli deras fall.
Annons

Bonden Joacim Rickling, 27, fann sitt livs kärlek Caroline Kejbert, 28, i Bonde söker fru 2017. Kärlekssagan var total och det dröjde inte länge förrän det började slå gnistor mellan dem.

Nu har det gått ett år sedan kamerorna stängdes av och kärleken fortsätter spira. För bara ett par veckor sedan avslöjade de via Instagram att de väntar sitt första gemensamma barn.

Under året har Joacim och Caroline tagit sig an sitt livsprojekt – att förvandla Joacims familjegård till deras gemensamma hem. I tv-serien Bondeparet på TV4 play får vi följa deras resa genom renoveringen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Att ta sig an ett sådant stort projekt är inte helt lätt och i starten av projektet menar paret att det fanns många som trodde att de inte skulle klara av det. Men det skrämde inte bondeparet att satsa.

– Många tror nu att ”de skjuter sig själva i foten här nu, de där kommer gå skilda vägar”. Det tror jag faktiskt, säger Caroline i programmet.

Annons

– Ja, det tror jag också, fyller Joacim i och fortsätter:

– Har hon någon dålig sida så är jag övertygad att den lär det ju komma fram i det här så kallade ”skilsmässoprojektet” vi har framför oss, skrattar han.

Varken Joacim eller Caroline har tvekat en enda gång. Att flytta ut till huset kändes rätt från första början. Caroline bestämde sig snabbt för att lämna storstadslivet och flytta med Joacim för att satsa helhjärtat på deras liv tillsammans. I programmet säger hon att hon inte skulle kunna tänka sig ett liv utan honom.

– Jag är så säker på vad vi har tillsammans så jag ser ingen anledning i att tveka. Och jag vet att Jocke planerar en framtid med mig, så av den anledningen är jag inte orolig, säger Caroline.

I början av sommaren startade Joacim och Caroline det gemensamma Instagramkontot ”Bondeparet”, där de har delat med sig av bilder från inspelningen och renoveringen. Där avslöjade de även för ett par veckor sedan att de väntar tillökning.

”I januari blir vi tre”, skrev de då.

Nyligen berättade paret att de förberedde sig för ett besök hos barnmorskan. Samtidigt passade de på att fråga sina följare om de tror på en pojke eller flicka. Ännu har de inte avslöjat det och vi väntar med spänning på en uppdatering!

Bondeparet har premiär tisdagen den 21 augusti i TV4 play

FOTO: Ibl, TV4

Annons